Rimor Kayak

Wij bieden u een fascinerende autotravel in Montenegro en de rest van de landen van het Balkan-schiereiland op een compacte en comfortabele camper Rimor Kayak. Planning Boven de cabine van de camper bevindt zich een nis waarin u twee personen kunt plaatsen (2100 * 1500 mm). Aan de achterkant is er een eetgedeelte dat verandert in een tweepersoonsbed (2100 * 14000.

Adria Matrix Supreme

Indeling: voor de camperplaats bevindt zich een eethoek, die omgetoverd kan worden tot een tweepersoonsbed. Daarboven is een tweepersoonsbed. Er staat een tweepersoonsbed aan de achterkant van de caravan. Uitrusting: Airconditioner Bestuurderscabine Airconditioner Residentiële module (220V) Ingebouwde cassette Droog toilet liter) verwarmd Tank voor vuil water (100 liter) verwarmd Achteruitrijcamera Parktronic DVD-speler met lcd-tv en satellietantenne Marquise 6 stoelen voorzien van veiligheidsgordels Navigatie Bevestiging voor drie fietsen Extern imperiaal met trap Interne stam, onder het bed aan de achterkant.

Adria Sun Living DK 43

Indeling: er is een nis boven de cabine van de camperplaats, waarin u twee personen kunt huisvesten. In het centrum is er een eethoek, die verandert in een tweepersoonsbed. Er staat een stapelbed achter de caravan. Het lagere niveau, indien nodig, kan worden verwijderd door een grote bagageruimte te organiseren.

Adria 576 Coral Sport

Indeling: er is een nis boven de cabine van de camperplaats, waarin u twee personen kunt huisvesten. In het centrum is er een eetgedeelte dat verandert in een tweepersoonsbed, evenals een keuken, douche en toilet. Er staat een stapelbed achter de caravan. Het lagere niveau, indien nodig, kan worden verwijderd door een grote bagageruimte te organiseren.

Avtootel

Het autohotel is het eerste vergelijkbare project in Europa voor budget fascinerende reizen. Individuele rondleidingen in een luxe parkeergarage met chauffeur door heel Europa met een gezelschap van maximaal 8 personen. We ontmoeten u op de luchthaven en laten u de beste plaatsen in Europa zien langs uw route of een van de onze. Sneeuwhellingen en zonnige stranden, distilleerderijen en kaasfabrieken, kleurrijke dorpen en grote stedelijke gebieden, winkelen in de fabrieken en winkels - alles is mogelijk met een autohotel.

Blucamp Ocean 670

Indeling: er is een nis boven de cabine van de camperplaats, waarin u twee personen kunt huisvesten. In het midden zijn er twee eetgedeeltes, waarvan er een is omgetoverd tot een tweepersoonsbed en de andere is een single. Er staat een stapelbed achter de caravan. Het lagere niveau, indien nodig, kan worden verwijderd door een grote bagageruimte te organiseren.

Burstner Flirt TK440

Lay-out: deze trailer verschilt in een zeer ongebruikelijke lay-out voor de rest van de caravans. Daarachter bevindt zich een halfronde zitbank met een tafel die verandert in een tweepersoonsbed. In het midden is er een keuken en een koelkast. Tegenover is een kast en een ander bed (boven de kast). Voor de caravan is een toilet en douche.

Fendt Xaver 545

Beschrijving: Voor de caravan staat een kamer met twee stapelbedden (1900 * 700 mm). De bovenste lagen zijn ontworpen voor een gewicht tot 70 kg. De kamer wordt afgesloten door een comfortabele compartimentdeur van de rest van de ruimte. Indien nodig kunt u zowel de bovenste bedden als beide bedden volledig ontmantelen, waardoor een grote werkruimte vrijgemaakt wordt voor kantoorruimte, een magazijn, een garderobe (eventueel met een huurperiode van 15 dagen of meer).

Eura Mobil Terrestra TA 690

Indeling: er is een nis boven de cabine van de camperplaats, waarin u twee personen kunt huisvesten. In het centrum is er een eethoek, die verandert in een tweepersoonsbed. Er staat een tweepersoonsbed aan de achterkant van de caravan. Onder het bed is een grote bagageruimte. Complete set: Airconditioner cabinebesturing Airconditioner camper (220V) Ingebouwde cassette droge kast Douche cabine Gasverwarming Koelkast (12 / 220V of gas) Waterkoker (gas) Kookstel (gas) Oven (gas) Schoon watertank (170 liter ) Vuilwatertank (100 liter) Fietsenrek voor 4 fietsen DVD-speler met lcd-tv's Marquise Inverter Technische specificaties: Chassis: Fiat Ducato Bouwjaar: 2009 Motor: diesel, 2.

Airstream rood

Foodtrack gebaseerd op de originele Amerikaanse trailer Airstream. Het lichaam is gemaakt van aluminium met gepolijst "in de spiegel". Totale afmetingen: 2500 * 2500 * 7500 mm. Gewicht: 1700 kg. De kosten van het huren als een foodtruck: 1 dag - 50 000 roebel. 2 dagen - 40 000 roebel per dag 3 dagen - 30 000 roebel per dag tot 10 dagen - 25 000 roebel

Dethleffs Esprit

Waarschuwing. Deze camper kan alleen met een chauffeur worden gehuurd! We raden aan om een ​​5-persoons autohuis te huren in Moskou met een chauffeur. U profiteert van deze service als: u een zeer comfortabele overdracht nodig hebt om mensen (maximaal 5 personen) over lange afstanden te vervoeren; Vereist luxe klasse grimvagen (acteerauto) op het filmproject; Er is een verlangen om te ontspannen met familie / vrienden aan zee, zonder gehecht te raken aan iets (hotels, restaurants, communicatie).

Food Truck Airstream

Mobiele keuken is gemaakt op het originele chassis van de American Airstream trailer 70s of release. Bij aankomst in Rusland werd de trailer gerestaureerd, kreeg een originele uitstraling. Alle binnenkanten van de stacaravan zijn verwijderd en professionele keukenapparatuur is op hun plaats gemonteerd, evenals een grote opening aan de rechterkant van de aanhangwagen.

Eten Van Air Van

Het lichaam is gemaakt van plastic. bedekt met gekleurde film. Beschikbaar voor huurmodel met blauw. Totale afmetingen: 2450 * 2500 * 7800 mm. Gewicht: 1500 kg. Uitrusting: Koelkast, volume 780 l., Met transparante deuren - 3 st. Watertank, 80 l. - 2 stuks Werkbladen langs beide zijden van de gehele lengte van de trailer gemaakt van roestvrij staal, roestvrij staal, stopcontacten van 220 V. Dubbele spoelbak DANFUS 250 afzuigkap met een vetvanger Huurprijs als een foodtruck: 1 dag - 50.000 roebel.

Foodtrack Airstream Land Yaht

Foodtrack op basis van de cult Amerikaanse trailer Airstream. De trailer heeft een authentieke buitenkant in de stijl van oude Amerikaanse klassiekers en kan dienen als een uitstekende decoratie voor het filmen van commercials, clips en films. Maar de trailer is ook een volledig uitgeruste foodtruck die klaar is om te werken.

Hymer-Eriba Nova 490

Indeling: aan de voorzijde van de caravan bevindt zich een eetgedeelte dat verandert in een tweepersoonsbed. Erachter is een tweede eetplaats, die ook verandert in een tweepersoonsbed. In het midden bevindt zich de keuken, de kast en het toilet. Uitrusting: Koelkast (12 / 220V of gas) Waterkoker (220V) Ingebouwde cassette toilet Douchebak en douchekop Verwarming (gas) Kookstel (gas) Spoelbak Dubbele ramen Oplooprem Gasfles Specificaties: Bouwjaar: 1990 Lengte, mm: 6330 Breedte, mm: 2200 Hoogte, mm: 2520 Maximaal toelaatbaar gewicht, kg: 1200 Kosten: tot 4 dagen - 3000 wrijving.

Foodtrak Kupava 1

Algemene afmetingen zijn algemeen: 6500 * 2500 * 2000 mm. Binnenafmetingen: 5000 * 2000 * 2000 mm. Apparatuur inbegrepen in de huurprijs: Bork c-804 koffiezetapparaat in de apparatuur van de voedseltruck.

Hoby klassieker

Indeling: aan de voorzijde van de caravan staat een tweepersoonsbed. Achter de caravan is een grote eethoek, die ook verandert in een tweepersoonsbed. In het midden is er een toiletruimte en een keuken. Uitrusting: Koelkast (12 / 220V of gas) Verwarming (gas) Fornuis voor koken (gas) Douchebak Inbouwcassette Droge kast Spoelbak Dubbele beglazing Oplooprem Gasfles Airconditioning 1.

Grimvagen

Voor opnames en andere evenementen biedt Retrailer grimwagens aan voor verhuur. De Grimvagen is een buitenkaravaan of camper, uitgerust (of niet uitgerust) met extra licht en spiegels. Alle grimvagens van Retrailer hebben: Droge kast; Koelkast (aangedreven door 220V of gas); Kooktoestel (aangedreven door gas); Verwarming (op gas); Warm en koud water (in het warme seizoen); Sink (in het warme seizoen); Dineren-zittende groepen, transformeren in slaapplaatsen.

Dethleffs Glober

Waarschuwing. Deze camper is alleen te huur met een chauffeur. Indeling: er is een nis boven de cabine van de camperplaats, waarin u twee personen kunt huisvesten. In het midden aan de linkerkant is het eetgedeelte, transformerend in een tweepersoonsbed. Rechts in het midden van de camper is er een bank die ook kan worden uitgeklapt tot een tweepersoonsbed.

Hoby de luxe 450

Indeling: aan de voorzijde van de caravan bevinden zich twee banken en een tafel die verandert in een tweepersoonsbed van 1400 mm groot, dat door een comfortabele compartimentdeur van de rest van de ruimte is gescheiden. Achter de caravan bevindt zich ook een halfcirkelvormige bank met een tafel die verandert in een tweepersoonsbed van 2000 bij 1600 mm.