Taxichauffeur

De Zweedse onderneming Cabby Caravan AB maakt al sinds 1964 caravans. Productiefaciliteiten van het bedrijf zijn gevestigd in Kristinehamn. Hij richtte het bedrijf Tore Nilsson op en al in 1965 presenteerde hij zijn eerste model voor massaproductie aan het publiek. Het frame was gemaakt van polyurethaan en was het prototype van de gebouwen, die nog steeds de basis zijn van Cabby-caravans.

Burstner

Burstner - comfort en betrouwbaarheid Burstner RV is ontworpen voor een comfortabele rust midden in de natuur. Dit is het maximale gemak om buiten de stad te blijven. U kunt genieten van de frisse lucht en prachtige landschappen zonder de minste moeilijkheden of ongemakken te ervaren. Een opvallend kenmerk van Burstner-campers is hun maximale uitrusting, omdat deze modellen in de basisversie alles hebben wat u nodig heeft voor een comfortabele reis.

Knott

Het Duitse bedrijf Knott is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van betrouwbare componenten voor personenwagens. Tegenwoordig worden zijn producten verscheept naar verschillende landen en verschillende continenten. Reserveonderdelen "Knot" worden gebruikt in Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, VS, Japan, China, Rusland, Tsjechië, Zweden, Oostenrijk, Brazilië, India ... En deze lijst kan nog lang worden voortgezet.

Voorsnijder

De CARVER Group is het oudste familiebedrijf dat stamt uit de tweede helft van de 18e eeuw. Vandaag beheert de achtste generatie van de Carver-familie dezelfde bedrijvengroep. Het hoofdkantoor bevindt zich in het Verenigd Koninkrijk en industriële ondernemingen die actief zijn in verschillende productiegebieden zijn in vijftig landen over de hele wereld geopend, waaronder Frankrijk, Duitsland, Nederland en Canada.

Hobby

Hobby-huizen en campers sinds de jaren 60. van de vorige eeuw zijn niet alleen muren en een dak voor reizigers, maar een echt comfortabel en veilig auto-huisvestingscentrum. Het is heel gemakkelijk om verliefd te worden op aanhangwagens en campers van dit merk - hun interieur is zo comfortabel mogelijk, met de modernste apparatuur en redelijkheden tot in het kleinste detail.

Dethleffs

Detleffs - een caravan voor speciale doeleinden Het bedrijf Detleffs (Dethleffs) werd in 1834 in Duitsland opgericht en gedurende de eerste 100 jaar van zijn bestaan ​​was zijn belangrijkste specialisatie zwepen en skistokken. Echter, in 1931 begon de autogeschiedenis van het bedrijf, toen Arist Detleffs, de algemeen directeur, moe was van frequente afscheiding van zijn familie en de eerste camper in Duitsland ontwierp.

Hymer

Campers en caravans van Hymer - echte Duitse kwaliteit Het Duitse Hymer is een van de eerste fabrikanten van campers en caravans in Europa. Tegenwoordig heeft het een tiental fabrieken in verschillende landen van de wereld. Eind 2012 bestond het personeel van het bedrijf uit meer dan 2.600 werknemers en bereikte het totale jaarinkomen 2.

Kip

Campers en caravans van het bedrijf Kip - de keuze van ware liefhebbers van motortoerisme Al meer dan 30 jaar maakt het Nederlandse bedrijf Kip campers en trailers-cottages. "Caravans" en caravans van dit merk zijn in veel landen over de hele wereld in trek, ook op de markt voor huishoudelijke auto's.

Kupava

In de GOS-landen kunnen fabrikanten van campers, gemaakt met alle behoeften van reizigers, op de vingers worden geteld. Onder hen is de MAZ-Kupava-fabriek, die zelfs tijdens de USSR caravans begon te produceren die voldeden aan de Europese kwaliteitsnormen. De apparatuur van de productieworkshop werd in 1989 gekocht van het Sloveense bedrijf Adria, toen de fabriek net met haar werk was begonnen.

Concorde

Concorde is een camper niet voor reizen, maar voor reizigers is Concorde een bedrijf met een uitgebreide ervaring sinds 1981. Het is zijn concurrenten altijd voor geweest in het gebruik van innovatie voor zijn campers. Concorde kan trots zijn op unieke ontwikkelingen die het merk naar de leiders van zijn vakgebied brengen.

LMC

Het Duitse concern LMC ontwikkelt en produceert stacaravans en caravans sinds 1988. Een onderscheidend kenmerk van dit bedrijf is de introductie van de nieuwste technologische, technische en technische innovaties in haar producten. Voordelen Sinds 2013 lanceerde LMC een serie campers en trailers in serieproductie, voor de verbetering waarvan hun eigen nieuwste ontwikkelingen werden toegepast.

Polair

Het Scandinavische merk Polar heeft Mobile Living gekozen als de belangrijkste slogan voor zijn producten, wat mobiliteit voor het leven betekent. En dat klopt, want de campers van het merk staan ​​bekend om hun comfort, niet alleen qua opstelling van de aanhangwagen, maar ook qua rijgemak.

Roller team

Het bedrijf "Trigano Spa" heeft in 2002 een nieuwe lijn campers gelanceerd onder de merknaam "Roller Team". De populariteit van het merk kwam voort uit een uitstekende productkwaliteit die voldoet aan alle internationale eisen en een betaalbare prijs, die lager is dan die van Duits en Frans (leiders in productie in Europa, stacaravans).

Rimor

Campers van Rimor - harmonie van comfort, betrouwbaarheid en veiligheid Het Italiaanse Rimor, gespecialiseerd in de productie van luxe modellen van campers, zet al meer dan 30 jaar zijn eigen trends in de wereld van het autotoerisme. Producten van dit merk zijn een echte standaard voor kwaliteit en functionaliteit.

Truma

Time of Troubles baren geweldige mensen. Misschien is dit hoe u de geschiedenis van de oprichting van het Duitse bedrijf Truma, de beroemde verwarmingsgasapparatuur en airconditioningsystemen voor stacaravans, caravans en aanhangwagens, kunt definiëren. Het begon allemaal in 1949 in München. De oprichter van het bedrijf, Philip Krais, begreep de gevolgen van de naoorlogse periode en was erg gevoelig voor de problemen in verband met het gebrek aan kunstmatige verlichting.

Weinsberg

Campers en caravans Weinsberg - de norm voor echte kwaliteit Campers en caravans van het Duitse bedrijf Weinsberg zijn erg populair onder autotoeristen in vele landen over de hele wereld. De producten van dit merk, vervaardigd sinds het begin van 2000, zijn immers niet alleen opmerkelijk voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en stijlvol design, maar ook voor een betaalbare prijs.

Solifer

Het Scandinavische bedrijf Solifer is sinds 1956 actief in de productie van fietsen. In 1965 besloot de fabrikant om een ​​nieuw niveau te bereiken en lanceerde de release van de eerste aanhangwagendaglabels Solifer Camping, Solifer Goldie en Solifer Jupiter, die populair werd onder reizigers die een uitgeruste trailer wilden krijgen voor redelijk geld.

Westfalia

Westfalia - mobiliteit in alles en altijd "Rust moet comfortabel zijn. En waar je ook bent, je moet je altijd thuis voelen. En dit is alleen mogelijk als het huis altijd bij je is" - dit is het basisprincipe van de Nederlandse Westfalia-Automotive, dat sinds 1966 trekhaken produceert die eenvoudig op verschillende platforms kunnen worden geïnstalleerd.

KnausTabbert

Van "Swallows Nest" tot "suites" op wielen In 1960 werd een productiebedrijf opgericht door architect Helmut Knau, die de zogenaamde "caravans" produceerde met de daaropvolgende verkoop ervan op de hoofdmarkt. Het jaar daarop werd de eerstgeborene vrijgelaten - de caravan van de "Zwaluw" Caravan, die tot op de dag van vandaag specialisten verrast met zijn compacte afmetingen.