Airstream 685

Airstream heeft aangekondigd dat op de jaarlijkse tentoonstelling The Motorhome, Caravan & Camping Show (waar het belangrijkste onderwerp zal zijn om een ​​camper te kopen, een aanhangwagen-dacha te kopen, een woontrailer te kopen, een camper te kopen, een huis op wielen te kopen, een aanhangwagen te kopen), die vanaf 14 juli in Londen zal worden gehouden. 19 februari 2012, presenteert zijn nieuwe model Airstream 685!

Airstream. Mijn levensstijl is vrijheid!

Airstream is de oudste en een van de meest populaire trailerfabrikanten in Amerika. Airstream-trailers van over de hele wereld worden erkend als betrouwbaar, functioneel met een individueel, uniek ontwerp, waarvan de vraag al tachtig jaar lang niet is afgenomen. De geschiedenis van het bedrijf begon met het feit dat de grondlegger William (Wally, zoals zijn vrienden hem noemden) Byam de trailer maakte volgens zijn eigen tekeningen op de binnenplaats van zijn huis en zijn ontwerp publiceerde in een van de tijdschriften, en vervolgens, na het succes van het artikel, de brochure publiceerde bouw een trailer van $ 100. "

Accessoires voor markies Dometic

Naast de markies produceert Dometic een verscheidenheid aan accessoires die de werking van de luifel nog comfortabeler maken en uw inzicht in de luifels vergroten. Voor prijsvergelijking geven we ook een voorbeeld van de kosten (feitelijk voor 2018) voor de populaire grootte van markies - 4 meter. Dometic Sun & Rain beschermen Dometic Sun & Rain Protect eenvoudig te monteren panelen beschermen uw gezellige ruimte onder de luifel tegen direct zonlicht of regen.

ALFA FUTURE PEOPLE 2016

Van 22 juli tot 24 juli 2016 zal er een populair elektronisch muziekfestival, ALFA FUTURE PEOPLE 2016, plaatsvinden in de buurt van Nizhny Novgorod, dit jaar valt het op dat de organisatoren zich voor het eerst zorgen maken over het parkeren voor motorhomes. Voorlopig is alleen een apart gedeelte voor het parkeren van caravans en campers gepland. De levering van water en elektriciteit is nog steeds onderwerp van discussie, de doorslaggevende vraag is hier het aantal caravans dat vooraf een camperplaats heeft aangevraagd.

Luchtstroom en de geschenken van de natuur

Al drie maanden rijd Moskou door een van de eerste commerciële projecten in Rusland met een aanhangwagen van Airstream - een busje met warm eten "Gifts of Nature". De geschenken van de natuur zijn een joint venture van de leverancier van Russische boerderijproducten LavkaLavka en het restaurant Delicatessen. Het idee van het project is simpel - om "van de wielen" te verkopen, heerlijk en gezond fast food, alleen gemaakt van boerderijproducten.

Huur een motorhome in Estland

Retrailer heeft een vestiging in Estland! Wij bieden motorverhuur voor 4-6 personen, evenals aanhangwagens, huisjes. Nu hoef je niet langer naar Europa te schudden op de gebroken wegen van Rusland, en het beste deel is dat je een camper of caravan kunt huren voor een Europese prijs! Om een ​​camper in Estland te huren, heeft u nodig: 1.

Aanhangwagens te huur

In Moskou is het fluwelen bioscoopseizoen aangebroken. Retrailer is verheugd alle schietbedrijven in Moskou comfortabele acteurs en kleedkamers aan te bieden. Acteurshutten zijn Europese caravans (caravans) waarin alles aanwezig is om uw hoofdrolspelers comfortabel te laten rusten.

Aqua Kem Sachets - niet een druppel van!

Wij presenteren u, die de chemie al bekend is geworden voor de droge kast, in het nieuwe formaat - tassen. De nieuwe vorm van sachets verschilt gunstig van de Thetford Aqua Kem-vloeistof, die we kennen, voornamelijk omdat het niet mogelijk is om het te morsen. Heb je ooit de effecten van per ongeluk gemorste chemie voor een droge kast geëlimineerd? De situatie is niet prettig.

Een camper huren

Een stacaravan huren: voordelen en kansen Elke reiziger moet een aantal alledaagse saaie vragen oplossen: wat u moet meenemen, hoe u dingen moet inpakken, in welk hotel u moet verblijven, enzovoort. In een onbekende stad moet je veel geld betalen voor een hotelkamer of een huurwoning, en wanneer je de stad uitgaat, verwacht een toerist te slapen op een hard tapijt in een tent gedrenkt in de regen.

Grimvagena verhuur

Bij het organiseren van openluchtevenementen, of dit nu een concert, een film of een openlucht zijn, is het noodzakelijk artiesten en muzikanten te voorzien van geschikte omstandigheden om te werken en te spelen. Verhuur van Grmwagen zal helpen om dit te doen - een speciaal voertuig dat speciaal is uitgerust voor de behoeften van de showbusiness. Een mobiele make-upruimte stelt u in staat om geen ongemak en aandacht voor het creatieve proces te ervaren.

Huur een camper. Kansen die je niet kende

Nieuwe mogelijkheden voor autotoerisme: een camper huren De uitdrukking "stacaravan" komt steeds vaker voor bij de ontwikkeling van caravans - een speciaal type autotoerisme. Steeds meer mensen verlaten de gebruikelijke treinen en vliegtuigen met een verblijf in hotels ten gunste van stacaravans.

Mobiele kantoorhuur

Heb je een buitenevenement? In het centrum van Moskou of buiten de stad. Maar er zijn geen menselijke voorwaarden voor rust? Wij zijn klaar om huur een comfortabel mobiel kantoor te bieden voor het beste verloop van uw evenement. In ons mobiele kantoor kun je comfortabel werken met documenten, lunchen en koken, naar het toilet gaan en douchen, onderhandelen, slapen.

Camping activiteiten

Wat is er mooier dan ontspannen in je geboorteland? Tegenwoordig is het toerisme in Rusland enorm populair geworden. Het is begrijpelijk. Het is niet nodig om het ontwerp van paspoorten en andere problemen voor de gek te houden. Het is beter om een ​​rugzak te verzamelen en te gaan wandelen in de buurt. Maar als u ver genoeg wilt gaan voor een lange tijd, wat te doen?

Huur een caravan in Moskou

Het nieuwe zomerseizoen is niet ver weg en we zijn blij om opnieuw de verhuur van caravans in Moskou aan te bieden. We zijn verheugd aan te kondigen dat we een serieus bijgewerkte reeks caravans hebben. Wintercaravans zijn ook beschikbaar voor verhuur. Alle caravans worden nu uitgerust met een boiler en douche. Elke batterij heeft een oplaadbare batterij en sommige hebben een zonnepaneel voor comfortabel en autonoom leven in alle omstandigheden.

Autotransporter aanhanger verhuur

Deze service is tijdelijk niet beschikbaar. Onze excuses. We bieden u graag een autotrailer voor het vervoer van auto's, SUV's en diverse speciale uitrustingen in Moskou. De trailer kan ook worden gebruikt als een takelwagen voor een kapotte auto.

Huur een caravan voor ringraces!

De zomer is een warm seizoen voor entertainment, recreatie en buitensport. Al een schema van kampioenschappen in autoracen op de ringroutes van Rusland voor het hele seizoen. Ik zou in het bijzonder willen wijzen op het FIA WTCC, dat 6-7 juni zal worden gehouden op het racecircuit van Moskou Raceway nabij Volokolamsk. Ook op deze data staan ​​de geplande Formula Master en SMP Formula 4 gepland.

Verhuur trailer voor reizen

Om over een lange afstand te reizen, is het niet nodig om naar een plek in een hotel te zoeken of om grote ongemakkelijke tenten mee te nemen. Met moderne technologie kun je een huis meenemen: het is genoeg om een ​​caravan te huren. Dit is een aanhangwagen waarvan de binnenruimte volledig is uitgerust voor woonruimte: deze kan comfortabel plaats bieden aan maximaal 6 personen en u kunt comfortabel op de parkeerplaatsen slapen zonder dat u zich ongemakkelijk voelt.

Autotravelbox - de autohouse in uw auto!

Het Russische bedrijf Autotravelbox heeft een origineel accessoire gelanceerd voor de productie van een snelle overnachting in uw auto. Dit ding zal niet worden vervangen door alle toeristen en auto-reizigers, die liever in een auto verblijven in de schuilplaats van een wilde natuur of parkeerplaats voor de gebruikelijke hotelkamers.

Camper op een trailer

Dwalend door de uitgestrektheid van mobile.de stuitte op een interessant huisgemaakt product. Een kleine wooneenheid op basis van een gewone personenwagen. De module is eenvoudig verwijderbaar gemaakt en uitgerust met vier schroefvijzels. Tegelijkertijd kan de aanhangwagen zowel vracht als bewoond zijn wanneer dat nodig is. Deze trailer is uitgerust met een tweepersoonsbed, kledingkasten, een draagbare droge kast.

Autotoerisme in Marokko

Ondanks het feit dat het Arabische land (hoewel de lokale bevolking zichzelf berbers noemt en zich niet aan de Arabieren wil toeschrijven), met alle gevolgen van dien, is caravanning in Marokko erg populair. Dit komt vooral doordat Marokko grenst aan Spanje, dat op zijn beurt deel uitmaakt van de Europese Unie.