Gouden herfst

Hallo lieve caravancervrienden! Het gouden seizoen komt eraan en we zijn verheugd aan te kondigen dat onze herfstcollectie trailers op voorraad volledig uitverkocht is. Felicitaties aan de gelukkige eigenaren van caravans, wij wensen u een aangenaam verblijf en een succesvol bedrijf!

Ondertussen heeft de herfst de controle over het weer in ons uitgestrekte gebied volledig overgenomen. Maar wees niet boos! Verderop is de Indian Summer en de zon zal ons nog steeds verrassen met zijn stralen, en het bos zal een geel-rood palet van kleuren hebben. Dus het is tijd om met uw caravan het weekend buiten de stad uit te trekken en de schoonheid van de herfstnatuur te bewonderen, ver weg van de alledaagse drukte, te genieten van de frisse boslucht, de geurige avondbarbecue en misschien zelfs champignons. Controleer het verwarmingssysteem van je camper voor de reis (de nachten zijn niet zo warm) en vul regenjassen aan!

Wat er ook gebeurt, we blijven werken aan het leveren van campers en het huren van campers op reservering! Geniet van je vakantie!

Bekijk de video: Late gouden herfst 2018. (Augustus 2019).

Laat Een Reactie Achter