Waarschuwing! Eigenaars van gasflessen van composiet

Op 20.11.2014 maakte LLC Rugazko een grootschalige terugroepactie bekend van composiet plastic cilinders vervaardigd door Composite Scandinavia (Compolite CS en Passion-modellen), Zweden en Rugazko LLC, Rusland, geproduceerd en verkocht van 1 januari 2011 tot 13 oktober 2014 jaar. Alle bovenstaande cilinders geproduceerd van 01/01/2011 tot 10/13/2014 zijn onderhevig aan terugroepactie.

Zoals opgemerkt, werden deze cilinders geproduceerd voor alle veiligheidseisen, maar niemand kon voorspellen dat huishoudelijk gas, dat niet van de beste kwaliteit is, methanol bevat, wat een nadelige invloed kan hebben op de cilinderwanden, vooral bij blootstelling aan hoge temperaturen. Om het bot te zeggen, vernietig ze.

Op 03/01/2015 werd een programma gelanceerd om gevaarlijke samengestelde cilinders van de bovengenoemde fabrikanten uit te wisselen voor veilige Ragasco, Noorwegen. Voor personen tijdens de uitwisseling moet u een aanvraag voor terugbetaling indienen en een paspoort verstrekken. Op vertoon van de cheque kunt u het geld krijgen dat u voor de gevaarlijke cilinder hebt betaald. Volgens beoordelingen van slachtoffers is de uitwisselingsprocedure comfortabel, het duurt 10-15 minuten zonder vragen. Controles voor de aankoop van een cilinder voor de uitwisseling vereisen niet. Je kunt leren over het vinden van een cilinderuitwisselingspunt in je stad, evenals informatie over de uitwisseling voor rechtspersonen op de officiële website van Rugasco LLC.

Het Russisch-Noorse bedrijf LLC "Rugazko" werd opgericht in 2011. Aandeelhouders van Rugazko LLC zijn de bedrijvengroep Avtokomponent (Rusland) en Hexagon Composites (Noorwegen). LLC "Rugazko" is de officiële distributeur van de producten van het bedrijf "Hexagon Composites" in Rusland en het GOS. 03/22/2013 de productie van samengestelde gasflessen met deze technologie begon in de stad Nizhny Novgorod. Om de nieuwe binnenlandse fabrikant te ondersteunen, heeft de regering van de Russische Federatie een wetsvoorstel ingediend voor een snel en volledig verbod op het gebruik van metalen gasflessen als onveilig in vergelijking met explosieveilige composieten. Het is goed dat dit niet is gebeurd, omdat met cilinders op het einde bleek het precies het tegenovergestelde. Meer dan twee jaar lang werden er op de Russische markt poedervaten verkocht in de vorm van Zweedse composietcilinders Composite Scandinavia en een binnenlandse analoog gemaakt met behulp van hun technologie!

Waarschuwing! Tot op heden zijn er nog steeds nogal wat mensen die erin geslaagd zijn om noodlottige composietcilinders te kopen voor bijna 3 jaar verkoop en die niet weten dat ze op tijdbommen zitten. Leid dit bericht door naar zoveel mogelijk vrienden. Misschien kunnen we door gezamenlijke inspanningen iemands leven redden!

Het gaat een beetje over een mythe over explosieveiligheid van composietcilinders. Dit klopt, alleen een plastic ballon is bestand tegen scheuren, niet vanwege duur semi-significant composietmateriaal. Op de cilinder is een klep van hoge kwaliteit geïnstalleerd met een veiligheidsklep die overtollige druk kan ontlasten, en in een noodgeval smelten en gas afgeven, waardoor de cilinderbreuk zelf niet te veel druk maakt. Deze klep kan op elke metalen container worden geïnstalleerd (de prijs van een dergelijke klep in Europa is 15 euro). Alle nieuwe metalen cilinders die in Europa worden verkocht, zijn uitgerust met een dergelijke explosiebestendige klep.

Bekijk de video: Waarschuwing voor grooming via chatboxen (December 2019).

Loading...

Laat Een Reactie Achter