Off-road tuning van de KIP-trailer

Retrailer breidt zijn activiteitenbereik uit. Onderweg een ambitieus project om Europese trailers, cottages onder Russische omstandigheden aan te passen. De experimentele muis was een al voldoende sterke en betrouwbare trailer van de Nederlandse trailerfabrikant KIP. KIP KG42 aanhangerdasha is niet toevallig gekozen. De KIP-standaard heeft een krachtig AL-KO-frame van gegalvaniseerd staal, een achterste afschuining, ingebouwde verwarming van gasflessen en een verwarmd front-locker.

Geschatte werkzaamheden met betrekking tot de aanpassing van de KIP-trailer:

  • Productie en installatie van onafhankelijke ophanging
  • Productie en installatie van een subframe voor een nieuwe ophanging
  • Grotere wielen installeren
  • Het achterframe versterken
  • Installatie van beschermende, "kneedbare" bogen in de hoeken van de aanhangwagendaga. Het wordt gebruikt als een middel om de hoeken van het lichaam te beschermen tegen schade door stenen, rotsblokken, enz.
  • Installatie van een verswatertank met een inhoud van 60 liter in het subframe van de nieuwe ophanging

Nu zijn de ophanging elementen in productie en zullen klaar zijn in september. Daarna gaan we verder met de afronding van de Nederlandse karavaan. De uiteindelijke prijs van de off-road camper wordt bepaald bij de constructie en berekening van alle kosten. Na de bouw zullen er foto's en een video van de off-road trailer worden gemaakt.

Volg het nieuws!

Bekijk de video: Single Wheeled Motorcycle Trailer Part-2 U-Joint, Wiring,Suspension. . (Augustus 2019).

Laat Een Reactie Achter