Het is niet handiger: wij accepteren alle betaalmethoden. Zelfs bitcoin

Autotravelers overwegen in de regel zorgvuldig aankopen en kiezen zorgvuldig reserveonderdelen of aanvullende opties voor hun caravans en campers. Om te helpen kiezen, te vergelijken, te begrijpen, of een bepaald product specifiek geschikt is voor uw model - we hebben deze taak jarenlang aangepakt. Bezorgen in elke uithoek van het land en zelfs de wereld? Ook geen probleem - we kunnen de levering regelen, zelfs als andere bedrijven weigeren een bestelling te dragen. Allemaal omdat we dezelfde enthousiaste caravaners als jij zijn. En we weten dat een goede service en een eerbiedige houding tegenover elke klant niet alleen een voordeel is voor karma, maar ook een kans voor ons om ons als bedrijf te ontwikkelen.

Naast de reguliere uitbreiding van het assortiment werken we aan extra opties waarmee onze klanten aankopen in de online winkel Retrailer zo gemakkelijk mogelijk kunnen doen. Vanaf dit jaar accepteren we bijvoorbeeld bijna alle bestaande betaalmethoden: bankkaarten van banken, betalingen via Google Pay, Apple Pay en Samsung Pay, elektronisch geld, contante betalingen (inclusief via terminals in alle Rusland en GOS-landen) en bankzaken vertalingen. De meeste manieren waarop u kunt betalen voor aankopen zonder het huis te verlaten - online.

En vanaf juni 2019 accepteren we bitcoins voor betaling. Als u deze e-valuta gebruikt en u deze wilt betalen - klik dan op de link "Betalen met Bitcoin" op de factuurpagina. Het is heel simpel:

Betaling voor een bestelling in Bitcoin online winkel Retrailer

Vervolgens ziet u een QR-code met de betalingsgegevens. In de details is het bedrag van uw bestelling al geconverteerd van roebels naar bitcoins op basis van de wisselkoers van de Blockchain.com-website. U kunt de code scannen of erop klikken om de factuur te betalen. Afhankelijk van het type van je portemonnee, kan de betalingsprocedure verschillen, maar als je cryptocurrencies gebruikt, dan is het betalen van de factuur voor je online winkel Retrailer niet moeilijk - het betalingsalgoritme is hetzelfde voor alle elektronische transacties in het blockchain-systeem.

Account om te betalen voor aankopen in de winkel Bitcoin

De toekomst is gekomen. En we proberen bij te blijven met snel ontwikkelende technologieën die ons leven een beetje handiger en gemakkelijker maken. Bedankt dat je Retrailer hebt gekozen.

Bekijk de video: Brian McGinty Karatbars Gold Review December 2016 Global Gold Bullion Brian McGinty (April 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter