Torbeevskoe-meer en de sleutel "Gremyachiy"

De volgende test gaat door trailers zomerverblijven Hoby 10 D in Rusland. Deze keer camper van hobby Ik moest mijn off-road capaciteiten demonstreren, waarvan sommige werden vastgelegd op een videocamera (je kunt het bekijken op ons youtube-kanaal).

Ik zal meteen zeggen dat caravan hebben ze bijna perfect aangepakt. Het Torbeevskoe-meer beviel ons op de eerste dag met prachtige landschappen en warm water en was overstuur door overstromingsregens op de tweede dag. Uitstappen op een gladde, glooiende zandweg was helemaal niet gemakkelijk. Een sterke wind hief de grond op en brak de tent, boog verschillende pijpen uit het frame (dus bevestig altijd de tent aan de onderkant met wiggen op de grond!). Vervolgens was de sleutel "Gremyachiy" met zijn legendarische off-road!

Aan de sleutels zelf met trailer huisje ze durfden niet op te rijden, maar nadat ze de tanks met "heilig" water hadden gevuld, vertrokken ze hoger op de berg en vestigden zich recht op het veld, te midden van de prachtig gemaaide en opgerolde hooibergen. Hoe geweldig is het dat je na het rijden niet zo ver weg bent van het roetige Moskou, je vanuit je raam kunt genieten van een prachtig uitzicht. campers ingenomen te huur. Tegelijkertijd altijd in staat zijn om comfortabel naar het toilet te gaan, te wassen, te koken en voedsel in de koelkast te bewaren! De weg naar huis lag door de stad Sergiev Posad, waar de lokale weginspecteur de gemoederen de rest van de dag ernstig verwondde met zijn analfabetisme. Nu vullen we literatuur in om meer overtuigend te zijn in onze argumenten en beslissingen en geen compromissen te sluiten met de slechteriken (die we je adviseren)! ondertussen trailer huisje Hoby 10 D smacht naar nieuwe avonturen en nog steeds klaar om zich over te geven te huur voor een fatsoenlijke prijs!Bekijk de video: Hobby 10D on Gremyachiy Klych (Augustus 2019).

Laat Een Reactie Achter