Technische voorschriften of hoe de TCP in 2015 te krijgen?

Degenen die in 2015 lid van de caravaners worden en een aanhangwagen-dacha (nieuw of gebruikt) uit Europese landen, alsook de landen van de douane-unie (de Republiek Belarus en Kazachstan) kopen, moeten weten dat vanaf 1 januari 2015 lid is geworden van de dwingen technische voorschriften van de douane-unie "Op de veiligheid van wielvoertuigen." Met betrekking tot aanhangwagens en campers komt dit technische voorschrift tot uitdrukking in het feit dat tijdens de inklaring (of het ontvangen van een voertuig bij het importeren van een aanhangwagen uit de landen van de douane-unie) een veiligheidscertificaat voor voertuigen (SBKTS) moet worden overgelegd. SBKTS is een officieel document dat op de voorgeschreven manier wordt uitgegeven door een testlaboratorium dat een speciale vergunning heeft en is geaccrediteerd door het Russische Agentschap voor technische regelgeving en metrologie. SBKTS bevestigt de overeenstemming van de caravan of een stacaravan met de technische voorschriften. Dit document is een briefhoofd en heeft valse markeringen.

De caravandetails in de SCTS:

  • Merk, model en type
  • categorie
  • Jaar van fabricage
  • De eigenaar
  • Fabriek
  • ophanging
  • Remsysteem
  • bus

Zo is alle informatie over de kampeerder die nodig is voor de registratie van het PTS bij de douane, en dus in de wet inzake technische voorschriften (die in het verplichte pakket bij de douane was bij ontvangst van het PTS aan het voertuig, ingevoerd uit het grondgebied van de douane-unie tot 2015), weerspiegeld in het SBKTS nu is er geen behoefte aan.

De gemiddelde registratiekosten van SBKTS voor een caravan in Moskou bedragen 14.000 - 15.000 roebel. Productie tijd - 1-2 dagen.

We staan ​​klaar om u te helpen bij de registratie van SBKTS op de aanhangwagendaga en bij het ontvangen van PTS op de aanhangwagendacha "op een turn-key basis".

Bekijk de video: Stap voor stap door alle functies van de TA-Compact-P (Augustus 2019).

Laat Een Reactie Achter