Parkeren met alle voorzieningen

De eerste camping van wereldklasse in Moskou werd geopend in Sokolniki. Nu, op de 5e Radiale open plek, niet ver van de Putyayevsky-vijvers, kunnen liefhebbers van campers rekenen op een volwaardige parkeerplaats. De correspondent van de krant "Eastern District" sprak met de eerste gasten om erachter te komen hoe mensen zich aangetrokken voelen tot deze manier van reizen.

Ik draag alles met me mee

Olga en Philip Bakulin rijden al jaren over de hele wereld in een auto met een aanhanger. Hun 10-jarige zoon gaat met hen mee. In feite zijn het Moskovieten. Campingorganisatoren belden reizigers aan de vooravond van de opening en vroegen om het comfortniveau te evalueren.

- Waarom met de auto? - Olga vraagt ​​het mij. - Mijn man heeft een zere rug, en als er ineens een ongemakkelijk kussen of matras in het hotel verschijnt, zal de rest verwend worden. In de camper nemen we al onze, bewezen.

De aanhangwagen past gemakkelijk in een gezin van vier. Er is een toilet en een douche, een tweepersoonsbed en nog een vouwbed. De kachel en de koelkast blijken gas te hebben, zodat elektriciteit alleen nodig is om verschillende gadgets op te laden.

Wil je - in een tent leven

"Voor stacaravans zijn er speciale zones met elektrische aansluitingen, zogenaamde pitches", zegt Camping Development Manager Daria Chakhova. - Ook op de camping zijn gastverblijven zonder voorzieningen voor drie of vier personen en staan ​​al op de wielen met alle voorzieningen voor zes personen. Pitch parking kost 650 roebel per dag. Gasthuizen - duurder. Camping de klok rond bewaakt. Er is een kleine wasserette en een keuken. Ook uitgeruste plaatsen voor degenen die in een tent willen wonen.

En een douchecabine

"Vroeger brachten mijn man en ik de nacht overal door in tenten," zegt Lyudmila, een andere enthousiaste toerist. - Maar toen de kinderen kwamen, werd het duidelijk dat dit niet de beste optie is. En in de autohouse bent u beschermd tegen het weer.

In de nieuwe Sokolnik-camping vonden ervaren toeristen echter een aantal nadelen: niet erg comfortabele dekking, waarop je gemakkelijk je voet kunt insteken, en de enige douchecabine voor het hele kamp. Iedereen hoopt echter dat de gebreken worden gecorrigeerd.

Tatjana KAGORLITSKAYA
Materiaal uit de krant Eastern District nummer 36 (80) vanaf 09.10.2014

Bekijk de video: "Het is de meest geavanceerde parking van Europa" (Augustus 2019).

Laat Een Reactie Achter