Shuttleman - aluminium aanhangers uit Rusland

Shuttleman - dit zijn de originele aanhangwagens voor personenauto's voor verschillende behoeften. De reden voor het starten van een volwaardige productie van dergelijke trailers in Rusland was de groeiende vraag naar voedselwagens (mobiele keukens) elk jaar - auto's of aanhangwagens voor hen, met een volwaardige professionele keuken erin. Zo gebeurde het dat de eerste foodtrucks in Moskou op basis van de legendarische aluminiumtrailers Airstream verschenen en snel universele liefde en eerbied wonnen voor hun mooie gladde vormen in retrostijl en het spiegeloppervlak van de gepolijste aluminium behuizing. Het is opmerkelijk dat de Airstream-fabriek zelf (die zich in de VS bevindt, in Europa) nog nooit foodtrucks heeft geproduceerd en dat het Airstream-merk stevig verbonden is met stacaravans en reizen. In Rusland kreeg het Airstream-merk populariteit, juist vanwege de foodtrucks die waren omgebouwd van caravans van Airstream.

Met de volgende crisis is het importeren van, zij het oude, maar originele Airstream-trailers, extreem duur geworden. De vraag nam niet af. Het eerste Shuttleman-prototype werd in 2014 in Krasnodar gebouwd op basis van foto's van de originele Airstream (er was toen nog geen live-rolmodel).

De grote minpuntjes van de originele Airstream-trailers toen ze als foodtruck werden gebruikt, was hun prachtige glooiende lichaam. Hij was goed als een caravan, maar vanwege de grote bovenkanten was hij buitengewoon ongelegen om een ​​keuken te organiseren. Vanwege de geweldige ervaring in de productie van metalen constructies voor de komende zes maanden, is bij experiment een optimale oplossing gevonden die uiterlijke schoonheid en gebruiksgemak combineert.

Tegenwoordig bevindt onze volledige productie van Shuttleman-aluminiumaanhangwagens zich in Krasnodar. Elke trailer wordt individueel gemaakt voor een specifieke bestelling.

Shuttleman opties voor het gebruik van trailers:

  • Fudtrak
  • De bar
  • toonzaal
  • kraam
  • Motor Home
  • Vrachtwagen
  • Auto / Motorfietsaanhangwagen
  • Mobiel kantoor
  • Make-up ruimte
  • Van voor promo

Tot op heden, de belangrijkste productie rekeningen voor de variant food truck. Al enkele jaren hebben we voldoende ervaring opgedaan om een ​​kant-en-klare foodtruck voor u te maken van elke omvang en uitrusting voor verschillende behoeften. Uitgebreide ervaring op het gebied van catering toegestaan ​​om snel de levering van verschillende professionele keukenapparatuur voor foodtruck van officiële dealers en fabrikanten te regelen. We verbeteren voortdurend ons ontwerp en voegen nieuwe originele elementen toe. Na de verkoop laten we u niet alleen met de nieuwe uitrusting - garantie en post-garantieservice van trailers  Shuttleman is beschikbaar voor elke klant.

We hebben verschillende standaardopties voor de grootte van de foodtruck ontwikkeld:

Shuttleman M
Shuttleman ST

Deze opties kunnen worden beschouwd als een startpunt bij het ontwikkelen van een foodtruck volgens de technische specificaties van de klant.

financiën

Op verzoek van de klant verstrekken wij termijnen van de fabrikant onder de volgende voorwaarden. De eerste betaling is 50%, de resterende 50% wordt maandelijks betaald voor 1 jaar.Bekijk de video: Atis 50 with Fully Automatic Conveyor Loading & Unloading System (Augustus 2019).

Laat Een Reactie Achter