Rotel Tours - reizen in een hotel op wielen

Reizen in mobiele hotelbussen van Rotel Tours is iets heel bijzonders. De term Rotel is een mobiel hotel. Overnachting in de gepatenteerde hut-slaapkamer biedt u de mogelijkheid om onafhankelijke en individuele rondleidingen te maken, wat werd bewezen door een halve eeuw ervaring van het bedrijf Rotel Tours. Lange busexpedities waren onmogelijk geweest zonder de slaapcompartimenten van Rotel. Rotel biedt aanvaardbare comfortvoorwaarden weg van de toeristische infrastructuur.

Het Rotel-systeem is uitgevonden door George Holtl. Talloze artikelen uit tijdschriften, kranten, televisie en radio hebben de Rotel-bussen wereldberoemd gemaakt. Rotel heeft 4 soorten voertuigen. Het passagierscompartiment is hetzelfde en standaard voor alle personenauto's die in de wereld worden gebruikt. Slaapcompartimenten bevinden zich aan de achterkant van het voertuig of gaan achter de bus door een afzonderlijke aanhangwagen. Het slaapcompartiment is gesloten en niet beschikbaar tijdens het rijden. Bij aankomst op de plaats van overnachting en slaapgelegenheid wordt de slaapruimte binnen 5 minuten klaargemaakt.

Er zijn enkele en dubbele hutten. Afzonderlijke cabinegrootte 3x3x6 pond. Hutten bevinden zich boven elkaar op drie verdiepingen. Het aantal een- en tweepersoonshutten kan variëren als gevolg van snel afneembare partities. Nadat de vorming van de toeristengroep is voltooid, wordt een plan opgesteld volgens het aantal enkele en dubbele hutten dat nodig is (evenals de zitplaatsen) die aan elke passagier worden toegewezen tijdens de hele reis.

Het aantal personen in een toeristengroep kan variëren van 20 tot 40 personen, afhankelijk van het type voertuig dat wordt gebruikt. Een gemiddelde van 24 personen. In het algemeen heeft Rotel Tours 3.400 zitplaatsen. Alle ritten met Rotel Tours zijn erg sociaal en teamachtig, waarbij u wordt vergezeld door een gezellige gids over de hele route.

Slaapcabines met hun kleine volume zijn redelijk praktisch en bieden voldoende ruimte voor een overnachting. Elke hut heeft een raam met een zonnescherm en een klamboe, verlichting en beddengoed. In de mobiele hotels van Rotel is er een toilet, maar geen douche.

Bagagetoeristen passen netjes in de bagageruimte van de bus, die elke derde dag van de reis voor hen beschikbaar is. In de periode tussen de toegang tot bagage, worden alle noodzakelijke dingen geadviseerd om te worden opgevouwen in een "3-daagse tas", die overdag in een slaapcabine kan worden geplaatst.

routes

Onvergetelijke nachten in de woestijn van Patagonië, in de uitgestrekte Mongoolse steppe of onder de sterrenhemel van de Serengeti. Rotel Tours biedt reizen over de hele wereld: Noord- en Zuid-Amerika, Afrika, Europa en Azië, evenals Australië. De reisroute bestaat uit de beste en mooiste plekken om te parkeren en te overnachten, en kan plaatsvinden in één land of verschillende landen of continenten. Meestal is de parkeerplaats kamperen. In sommige landen zijn dit hotels, vakantiehuizen of particuliere woningen. In dit geval kunt u verschillende kamers huren om te douchen en te baden. In sommige landen vinden overnachtingen in het wild plaats.

eten

Ontbijt en diner worden bereid in de geïntegreerde keuken van het Rotel. Voor het ontbijt, meestal geserveerd koffie of thee met brood, boter en jam. Er zijn ook eieren, worst, kaas, koekjes en muesli. 'S Avonds zijn er warme gerechten met een bijgerecht gemaakt van lokale, verse ingrediënten. Er zijn altijd veel mogelijkheden om de traditionele lokale keuken uit te proberen in de landen waar de reis plaatsvindt. Daarom worden maaltijden geserveerd in lokale restaurants. Picknicken in het wild zijn ook erg populair. Alleen in speciale gevallen (lunchpauze in de woestijn of in een moeilijke situatie van openbare catering in het land) is de Rotel-keuken ook geopend voor de lunch. Tafels en banken bevinden zich buiten. Als het regent, kan de lunch ook in de bus plaatsvinden.

Kosten en duur

De kosten van hotelaccommodatie op wielen variëren van 1000 tot 6000 euro, de duur van de reis is van 7 tot 60 dagen, afhankelijk van de route. Bijvoorbeeld, een van de duurste en lange route passeert de hele kust van Australië met een stop in het midden van het vasteland op de berg Uluru. De kosten van een stoel bedragen 5900 euro en de route duurt 55 dagen.

Op de officiële website van het bedrijf rotel.de kunt u de rondleidingen van het bedrijf bekijken met een routekaart, een gedetailleerde beschrijving en foto's. Als u wilt, kunt u meteen een plaats reserveren op de dichtstbijzijnde favoriete tour.


Bekijk de video: Sunrise Corsica Bastia, Camping San Damiano - Rotel Tours - (Januari- 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter