Retrailer - Window Production

Retrailer biedt een binnenlands alternatief voor dure dubbellaagse ramen van Europese fabrikanten. Productie van ramen van elke grootte voor campers, campers en aanhangwagens, cottages in Rusland. Onnatuurlijk hoge prijzen en lange wachttijden zijn nu verleden tijd.

beschrijving

Het raamkozijn is gemaakt door heat-sealing profielen van weerbestendig PVC in zwart, geschilderd in bulk. Het profiel heeft twee luchtkamers, waardoor warmteverlies wordt verminderd. Het raam wordt uitgeklapt en gefixeerd. Raamklemmen in de open positie op verschillende lengtes zijn niet inbegrepen. Je kunt ze apart bestellen in onze winkel of fixers uit het vorige (gebroken) venster gebruiken en ze zelf installeren. Het uiteinde van het vouwelement heeft een dubbele groef voor de kroonbladafdichting. Vergrendelen gebeurt met behulp van een handvat van de binnenlandse productie.

De ramen zijn alleen op reservering gemaakt. Uitvoeringsopties: vouwen of doof. Het is mogelijk om ramen in verschillende vormen (trapezium, veelvlak) en formaten te produceren.

Beglazing wordt gemaakt door transparant acryl (mogelijke grijze tint) te plakken. Dubbele beglazing. Op kleine ramen is het mogelijk om te glazuren met gehard auto-glas (geproduceerd in Bor, regio Nizhny Novgorod).

Productie van eindproducten - Nizjni Novgorod.

montage

Het is noodzakelijk om de vensteropening in de muur te reinigen van de restanten van het oude venster, zegels en afdichtingsmiddelen. Installatie is mogelijk in openingen met een dikte van 25 tot 120 mm. Dit wordt bereikt door een raamkozijn met verschillende dieptes te installeren (door pre-order). Installatie van het raam in de opening is mogelijk door elke bevestigingswijze - door te klinken in de buitenflens, met een zelftappende schroef aan het einde van de opening (het montagegat wordt afgesloten met een PVC-plug) of vastgelijmd met kleefstof (Soudal 240).

afmeting

De platbands van het raamkozijn uitsteken 25 mm voorbij de rand van de opening in elke wand (binnen en buiten). De dikte die uitsteekt ten opzichte van het vlak van de autohouse-wand is 4 mm (binnen en buiten).

Voorbeeld: een raamopening in de muur van uw camper is 1000 * 800 * 30 mm. De totale afmetingen van het raam zijn: 1050 * 850 * 38 mm.

Hoe te bestellen

De bestelling wordt uitgevoerd door de volgende parameters:

  • de hoeveelheid
  • breedte, hoogte, diepte van de deuropening in mm;
  • doof of liggend;
  • indien opvouwbaar, dan omhoog of omlaag (indien omhoog, wordt een lading voor schokdempers toegevoegd);
  • raammateriaal: glas of acryl (voor grote maten van het raam wordt boogvorming aanbevolen voor gewichtsvermindering);
  • transparant of getint.
  • rechthoekige of complexe vorm. In het tweede geval is een ekskiz vereist.
  • De bovenstaande gegevens moeten worden verzonden naar [beveiligd per e-mail]

Prijslijst

Voor grotere eenvoud in prijsoriëntatie zijn de venstergroottes vergelijkbaar met die van de Europese fabrikant Dometic / Seitz.

Download prijslijst voor vensters voor zomerhuisjes en autocars.

Foto's van een typisch venster kunnen worden bekeken in onze fotogalerij.

Bekijk de video: Bengali Movie 2017. Projapoti Biskut Trailer. Projapoti Biskut. Windows (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter