Huur een camper in Europa

Maart is het moment om niet aan je zomervakantie te denken, maar aan het boeken van kant-en-klare oplossingen. Retrailer heeft een paar hete opties, speciaal voor jou, je vrienden en geliefden, als:

  • Je houdt van reizen
  • Je bent niet gewoon om op één plek te zitten, maar je wilt maximaal overleven vanuit het land waar je bent
  • Je wilt de onmetelijkheid voor een beperkte tijd begrijpen.
  • Je bent een fervent automobilist.
  • Je bent gewend aan troost en beschaving

Wij staan ​​klaar om u een huurmotorhome in Europa aan te bieden. Camper - een symbiose van een auto en een full house. Met zo'n transport kunt u gemakkelijk en snel door het land navigeren met zwaar comfort. In het algemeen kan een camperplaats plaats bieden aan 4-6 personen die gedurende de hele reis uw metgezellen zullen worden.

Wees creatief! Tot uw beschikking heel Europa, van de Baltische landen tot de Atlantische kust in Portugal. Caravaning in Europa is al heel lang erg populair, dus er zijn geen problemen met parkeren waar u de nacht of een volwaardige camping kunt doorbrengen.

Autohouse is erg handig om met kleine kinderen te reizen, omdat daarin altijd alle voorwaarden van een volwaardig huis voor u beschikbaar zijn.

We zullen voor u een camper vinden die past bij uw wensen en budget, wij zullen u adviseren over kamperen, parkeren en attracties. U kunt bij ons een caravan huren in Vilnius (Litouwen) of in Riga (Letland).

Voor degenen die niet willen of bang zijn om zelf te rijden in Europa, die geen onafhankelijke routes willen of kunnen plannen, wiens vriendenfamilie niet in de standaard camper past, raden we aan om een ​​heel hotel op wielen te huren. Je zult reizen als koningen. U hoeft alleen maar naar de luchthaven in Europa te vliegen en we zullen alle andere kwesties met betrekking tot de organisatie van rust en reizen bepalen. Grote keuze aan kant-en-klare routes, waaronder grote steden en dorpen, toeristische centra en lokale attracties, skiën en zonnige stranden. Russisch-sprekende chauffeurs die u altijd graag helpen, voorstellen en de route aanpassen aan uw wensen.

Bekijk de video: In welke landen in Europa gelden er milieuzones voor je camper? (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter