Verkoop, installatie, reparatie en tuning

Voor caravans met de ervaring van de winterperiode - een geweldige tijd voor het repareren van lichamelijke defecten aan hun motorhomes, het vervangen of repareren van defecte apparatuur, het installeren van verschillende extra apparatuur en andere upgrades. In het midden van koud weer, als u geen warme doos hebt, is het niet mogelijk om zelf dergelijke reparaties uit te voeren. Degenen die geen tijd hadden om alles te doen in het najaar, het blijft wachten tot het vroege voorjaar eindelijk klaar is om te werken en alles af te maken tegen de meivakantie.

Retrailer staat klaar om u te helpen met plezier bij het repareren, kopen en installeren van extra uitrusting voor campers en caravans. Wij zullen u helpen het juiste onderdeel te vinden en het te bestellen. We hebben een warme box voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden aan de installatie en configuratie van extra apparatuur en verschillende tuning.

Dus, de eerste dingen eerst:

  • Retrailer opslaan. Hier kunt u de onderdelen bestellen die u nodig hebt die stuk kunnen gaan of nodig zijn tijdens de werking van uw aanhangwagen-dacha, zoals: 12V waterpomp, 13/7 adapter en 7/13 adapter, waterkraan, Tethford C-200 toilet, cassette voor Tehford C4, een behuizing voor een Truma TT2-ketel, een waterniveausensor voor de tank, een deurslot, een scharnierslot en nog veel meer. Als u geen geschikt artikel in onze winkel hebt gevonden, kunt u het altijd bestellen. Op verzoek leveren wij ook gasketels Carver Cascade en Truma.
  • Lichaamsherstel. Als je een caravanlek hebt of de stroming al in staat is om schimmel en rot op het houten frame van je aanhangwagen te ontwikkelen, kunnen we je hierbij helpen. Elk geval wordt afzonderlijk bekeken.

  • Reparatie van onderdelen, componenten en apparatuur. We zullen u kunnen helpen met het repareren en configureren van verschillende apparaten in uw huis op wielen.
  • Installatie van extra apparatuur. In een warme kamer zullen we verschillende knooppunten en systemen in uw stacaravan kunnen installeren en configureren. Bijvoorbeeld om werkzaamheden uit te voeren zoals het installeren van een airconditioningsysteem, het installeren van zonnepanelen met een controller en heliumbatterijen, het installeren van satelliet-tv en nog veel meer.
  • Tuning. Retrailer kan u verschillende opties bieden voor de conversie en transformatie van uw caravan of camper. Bijvoorbeeld installatie van een onafhankelijke wegvering op een woonwagen, installatie van een luchtvering op een motorhome, vergroting van de bodemvrijheid van de aanhangerdasha, installatie van een veervering op een woonwagen, installatie van een veersuspensie, installatie van bescherming in de hoeken van de carrosserie van de aanhangwagen of camper, individuele ontwikkeling van een subframe voor externe montage van het reservewiel gegroefd gecanneleerd aluminium en meer.

Dus schiet op, voor de meivakantie is er niet veel tijd over!

Bekijk de video: Werken aan Minarelli horizontaal . Reparatie #22. TUUB VLOG #6. (Augustus 2019).

Laat Een Reactie Achter