Verkoop van gebruikte reserveonderdelen

Retrailer voert de selectie, levering en verkoop van gebruikte reserveonderdelen voor campers, cottages, aanhangwagens en caravans uit "gevechten" in Duitsland uit.

Als u het reserveonderdeel dat u nodig hebt bij ons wilt bestellen, moet u een e-mail sturen naar de e-mail met [e-mailbeveiliging], waar u het volgende moet opgeven:

  1. Het onderdeel dat u nodig hebt. Zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Het merk, model, index en jaar van uitgave van de caravan of camper waarvoor een reserveonderdeel nodig is.
  3. Verschillende (2-3) foto's van het onderdeel dat u nodig hebt (het beschadigde onderdeel dat moet worden vervangen).

Vervolgens sturen we een verzoek naar Duitsland voor de benodigde gegevens. Tijdens het zoeken, als het onderdeel is gevonden, sturen we u per e-mail de foto van het onderdeel, de beschrijving, de kosten met aflevering naar Moskou. Er is een mogelijkheid tot levering aan de regio's door transportbedrijven met een vooruitbetaling van 100%.

Vooruitbetaling voor populaire reserveonderdelen (waterkokers, luifeltenten, ingebouwde toiletten, verwarmingen) is 30%. Vooruitbetaling voor niet-populaire onderdelen (vensters van een bepaalde grootte, etc.) is 80%.

Houd er rekening mee dat onze winkel heeft een grote selectie van zowel nieuwe als gebruikte reserveonderdelen voor campers, aanhangwagens, zomerhuisjes trailers. Misschien vindt u in het assortiment van de winkel precies wat u nodig hebt.

Bekijk de video: Bart Ebben Citroën & Peugeot gebruikte onderdelen Rondleiding (Augustus 2019).

Laat Een Reactie Achter