Verkoop van motorhomes

Retrailer voert zowel de verhuur van campers als de verkoop van een camper uit. U kunt op twee manieren een camper kopen:

  1. Kies een camper uit de beschikbare
  2. Bestel een camper uit Europa

In het eerste geval is de procedure vrij eenvoudig. U komt naar onze site, waar u eenvoudig het huis kiest dat u op wielen leuk vindt. Het volgende is het contract van "Uitverkoop" en met hem haast je je in de volgende MREO om getallen te krijgen!

Bij de tweede optie kost het kopen van een camper enige tijd. De autohouse van Europese elektronische verkoopsites (zoals mobile.de) is geselecteerd op basis van uw vereisten. De keuze van de camper kan van een week tot een maand duren, omdat niet altijd de getoonde foto's op de site. Na het kopen van een camper bij een Europese verkoper, gaat de camper op eigen kracht naar Moskou, doorloopt alle douaneprocedures en ontvangt transitnummers. Dit duurt meestal nog 5-10 dagen. Na alle procedures om de caravan te "kruipen", nodigen wij u uit om het te inspecteren en aan te schaffen.

Wij zorgen voor de aankoop van alleen kwalitatief hoogwaardige campers en trailers villa's en we hopen dat u weer contact met ons opneemt!
Je kunt ook altijd caravans huren.

Bekijk de video: Verkoop motorhomes, Verhuur mobilhomes, TNY Motorhomes, Oudenaarde (Augustus 2019).

Laat Een Reactie Achter