TravelWave-trailer voor amfibieën

Een klein familiebedrijf bouwt op maat gemaakte amfibische autocamps. Drie jaar van ontwikkeling en testen hebben geleid tot de oprichting van een van de beste amfibische kampeerders. De trailer heeft een gepatenteerd eenvoudig en betrouwbaar systeem voor het hijsen van drijvende pontons TravelWave. Deze camper kan zowel op het land als op het water worden gebruikt, langs meren of rivierbeddingen met een zwakke stroming. De lengte van deze residentiële amfibische trailer is 11 meter, 4,3 meter breed, inclusief intrekbare drijvende pontons aan elke kant, en de caravantrailer reikt tot meer dan 10 meter hoogte met verhoogde pontons.

De trailer met amfibieën maakt gebruik van pontons om extra drijfvermogen en stabiliteit op het water te bieden, evenals uitbreiding van de dekruimte. In de transportstand, wanneer de TravelWave-pontons zijn opgeborgen, is de camper 2,5 meter breed. De conversie van de camper in een boot vindt plaats door de pontons te laten zakken met een elektrische lier. Ze worden door een huisje met 4 schroeven aan de carrosserie van de aanhangwagen bevestigd en vervolgens worden een reling en een luifel met snelsluitingen op de pantones geplaatst. De totale tijd die de kampeerder besteedt aan het veranderen van een amfibie-aanhangwagen is ongeveer 20 minuten. Vergeet niet dat dit een geweldige camper is voor caravans en kamperen. Als het weer is mislukt, kan deze camper 's nachts op het droge worden getrokken. Je kunt de pontons niet met relingen verwijderen. Dan heeft deze woontrailer een grote veranda. 'S Avonds kun je het bovendek beklimmen en genieten van de aangename bries.

De camper heeft een rijk interieur: eiken meubels, volledig ingerichte keuken met twee spoelbakken, uitgerust met een gasfornuis, tweedelige koelkast, magnetron, boiler, wasmachine met droger. Er is een grote eetkamer die transformeert van slaapplaatsen. Total trailer heeft 6 bedden. De badkamer van deze camper heeft een grote spoelbak, een verbanddoos, een complete douche en een apart toilet.

De amfibieaanhangwagen is uitgerust met een bovendek. Het is ongeveer 8 meter lang en 2,5 meter breed. Er zijn stevige hoge leuningen aan dek voor de veiligheid terwijl u plezier hebt in de zon.

De TravelWave-woonwagen kan worden uitgerust met een buitenboordmotor naar keuze. De kruissnelheid op het water bij een woontrailer is ongeveer 12 km / u. Vlak achter de trailer vindt huisje plaats voor twee cilinders met propaan, een extra generator en stappen naar het bovendek.

TravelWave-camper is op maat gemaakt en heeft veel opties voor verschillende indelingen van de interne leefruimte.Loading...

Laat Een Reactie Achter