Oogstfeest lavkalavka

Vandaag, op 23 september in Moskou, werd een groot oogstfeest georganiseerd door de boeren van het lavkalavka-project op Strelka in Moskou. Het is de moeite waard om op te merken dat de locatie zelf (naast de Strelka-bar) de laatste jaren zo populair is bij verschillende dure jeugdclubs en daarom de Moskouse elite, die duidelijk aangeeft: landbouwproducten zijn nog steeds duur en betaalbaar voor degenen die "oke" zijn .

Boeren, vissers en jagers stonden schouder aan schouder achter de planken en verkochten wat ze konden verbouwen, vangen en schieten voor het seizoen. De oogstbeurs was vol met vers vlees, vis, groenten, augurken en conserven, gedroogd fruit. En het meest opmerkelijke, dat dit alles onmiddellijk kon proberen. Met de hulp van de Strelka-bar slaagden we erin om kleine keukens in te zetten en konden alle bezoekers genieten van tal van verse kalkoen- of vissandwiches met een glas bonuswijn. Het oogstfeest van lavkalavka en de Airstream van of Nature aarzelden niet om aandacht te schenken aan de hotdogs, pork kim chee, lamsnier en andere culinaire hoogstandjes van boerderijproducten lavkalavka.

In de tussentijd willen we u eraan herinneren dat u niet verdrietig moet zijn over de zomer die met de uiteinden is gegaan. Retrailer is nog steeds klaar om iedereen een goed humeur te geven en u te verrassen met het huren van caravans en campers in Moskou!

Vooral het weer in huis
En als je huis op wielen staat
Neem voldoende voorraden
Warme kleding, gemoedsgesteldheid en bablos
En ga terug naar huis
Verbrand de wegafstand
De wereld van caravans is prachtig!
Hij kan de geest verruimen


Bekijk de video: Oogstfeest 2017 Stroe (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter