Leveringen van caravans uit Europa

Retrailer company levert caravans, campers, aanhangwagens op bestelling vanuit Europa. Meestal is het Duitsland.

De procedure "van de eerste oproep naar de trailer" in fasen:

1. U belt met de wens om een ​​camper, aanhangwagen, caravan, camper of caravan aan te schaffen. Beschrijf wat je precies nodig hebt (misschien heb je het merk en model van je aanhangwagen al gekozen) of vertel wat je toekomstige camper zal ontmoeten (het aantal slaapplaatsen van de aanhangwagen, douche, toilet, verwarming, bagageruimte, bouwjaar). hoeveel wil je graag binnen houden).

2. We accepteren een bestelling van u en beginnen te zoeken naar uw toekomstige trailer, en verrassen u periodiek per e-mail met nieuwe opties met een beschrijving en kosten.

3. Zodra u stopt bij de trailer of motorhome die u bevalt, inspecteert onze vertegenwoordiger in Duitsland deze trailer op de aanwezigheid van probleemgebieden, de prestaties van alle knooppunten, maakt foto's (indien nodig). Als naar onze mening alles in orde is, reserveren we een trailer. Alle gegevens over de camper worden opnieuw met u per e-mail overeengekomen. We bepalen de uiteindelijke kosten.

4. Zodra een compromis is bereikt en de keuze definitief is gemaakt, raden wij u aan een voorlopige leveringsovereenkomst (referentie) te ondertekenen en een aanbetaling van 10% van de waarde van uw toekomstige camper te doen.

5. In de regel nemen wij binnen twee weken uw camper mee, doorlopen de douaneprocedure en leggen deze in een magazijn in de buitenwijk Odintsovo.

6. Je komt, neemt je aanhangwagen, betaalt, tekent een koopcontract en je vertrekt op je nieuwe huis op wielen!

Wanneer u ons in uw handen scheidt, blijft:

  • verkoopcontract
  • voertuig paspoort (PTS)
  • transit nummers
  • uw camper

Dit is alles wat nodig is om het te registreren (get the numbers) op de plaats van uw registratie in de lokale MREO en geniet van de onafhankelijkheid, vrijheid en avontuur met uw nieuwe trailer!

Bekijk de video: Thetford, wereldmarktleider in kampeer toebehoren (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter