Aanvulling in onze rangen

Hallo lieve caravancervrienden! Ik haast me om te melden dat er in ons regiment aanhangwagens arriveerde. Een monoaxiale Engelse caravan, Elddis Earl, wacht al op zijn nieuwe eigenaar op ons uitgestrekte territorium!

De weg naar Moskou was niet gemakkelijk en bereikte een paar kilometer niet de "inheemse" gebruiken, overleefde de Russische realiteit niet, dus zag de soort het juiste wiel van de aanhangwagen, draaide zich onmiddellijk van een band om in een gekauwd stukje oud gatachtig rubber met scherpe tentakels van roestig koord.

Het was niet gemakkelijk om om 07.00 uur op de Pyatnitsky-snelweg om een ​​werkende band te zoeken, maar uiteindelijk is de taak met succes opgelost en is het aanhangwagenhuis opgerold om "Russisch staatsburgerschap" te ontvangen en een paar dagen later "Odintsovo-registratie".

Elddis heeft al een pre-sales training voltooid. Werden alle schroeven die het geweten ontvingen en vroeg zich waarschijnlijk af, wanneer werd de M9-baan de vorige keer gerepareerd? Nogmaals, de aanhangwagen dacha verwarming (trouwens, het is vloeibaar daar), alle waterapparatuur van de aanhanger, gasflesapparatuur, evenals alle sloten, kleppen, grendels en ... kortom alles dat bijdraagt ​​aan je comfortabele rust en ver van reist stenen muren!

Dus, welkom, Elddis Earl!


Bekijk de video: Power Rangers Super Megaforce - All Fights and Battles. Episodes 1-20. Neo-Saban Superheroes (Augustus 2019).

Laat Een Reactie Achter