CARAVANEX 2012 Tentoonstellingsverslag

In Moskou, in Sokolniki Park, van 17 tot 20 mei, werd de tweede internationale tentoonstelling CARAVANEX 2012 gewijd aan toerisme en auto-reizen, kamperen en kamperen gehouden. In vergelijking met de tentoonstelling van vorig jaar was de huidige CARAVANEX veel interessanter in termen van blootstelling (in kwaliteit en kwantiteit). Ook werden op de tentoonstelling voortdurend discussies en presentaties gehouden over verschillende onderwerpen met betrekking tot het rijden op de weg.

Op de eerste dag van de tentoonstelling een vertegenwoordiger van de internationale vereniging van kamperen en kamperen F.I.C.C. Zhao Pereira deelde de ervaring met caravans in Europa. Trouwens, verschillende Russische caravanclubs zijn al lid van deze internationale vereniging. Ook gaven onze vertegenwoordigers van het toerismecommittee, die beloofde de bouw van nieuwe locaties voor kamperen en caravans, zowel in Moskou als in heel Rusland, volledige ondersteuning en promotie van ideeën en voorstellen op dit gebied.

Op de stands van CARAVANEX 2012 werden, naast de toonaangevende bedrijven die campers en caravans verkopen en huren, nieuwkomers gepresenteerd (zowel campagnes als particulieren). Het was verheugend om te zien dat er in Rusland een volwaardige productie van campers en caravans is. Het bedrijf A-M-Karavan, Kemper-Service, ZEM, en Alexander en Ilya hebben net hun unieke expeditionaire campers getoond, evenals twee kameraden uit St. Petersburg die in hun vrije tijd van rust in hun garage zijn "Expedities" op basis van Kamaz en Unimog. Het was ook onmogelijk om langs de E-camperstand te komen. E-camper produceert kleine caravankarren met druppeltjes, die zo populair zijn in Amerika, op het frame van productie-aanhangers voor personenwagens. Maar in tegenstelling tot de multiplexwanden van minicaravans uit de VS, heeft de Russische analoog een meerlagige sandwich, wat het acceptabeler maakt om in ons klimaat te gebruiken.

Afzonderlijk zou ik het bedrijf Nordic-Construction willen noemen met hun divisie van Nordic Off-Road en zijn leider Andrey, die ondanks alles zijn droom waarmaakt - een woontrailer ontworpen voor off-road rijden. De basis van het ontwerp was een Australische analoog, maar serieus aangepast voor gebruik in het Russische klimaat. Verschillende opties zijn gepland: een lichtgewicht enkele as met een hefdak voor extreme reizen en een grote hoge tweeassige aanhangwagen voor een comfortabele rust in de schoot van de natuur. De eerste wegtesten van een woonaanhangwagen staan ​​gepland voor juli 2012. We wensen Andrey succesvolle tests en lancering van modellen in de serie!

Het bedrijf "Yachts on Wheels" bracht de Amerikaanse autohouse Fleetwood op basis van de bus, die is ontworpen om te concurreren met het bedrijf "Shikarus" op de huurmarkt van clubhuizen op wielen.

De Europese fabrikant van campers STX Motorhomes bracht het model 26T, dat is gemaakt op basis van de vracht Renault Magnus. Deze stacaravan is de duurste tentoonstelling van de tentoonstelling geworden - 16.000.000 roebel.

Ik wil ook graag de Russian Association Camping markeren - de Russische vereniging van campings, die in de nabije toekomst zal worden opgeroepen alle campings in Rusland te verenigen, vakantiehuizen te organiseren om campings op hun grondgebied te organiseren, het leven van caravans te faciliteren, club kortingskaarten te verstrekken en aanbevelingen te doen over kwaliteitscampings. onze immense.

Tot slot zou ik willen wijzen op de onverbiddelijke groei (ondanks het grote aantal obstakels) van belangstelling voor autotracking onder onze medeburgers en de activiteit van hun acties in dit verband. Al gedaan en nog meer gedaan in de ontwikkeling van een kwalitatief netwerknetwerk van campings, waardoor zowel onze als buitenlandse burgers comfortabel door Rusland kunnen reizen en, op weg gaan, niet langer testamenten schrijven! We wachten ...

Bedenk dat om van alle geneugten van rust te genieten in een camper of trailerhut, je ze gewoon van ons hoeft te nemen.Bekijk de video: Caravanex - Motor home (Augustus 2019).

Laat Een Reactie Achter