Jagen en vissen in de Wolga

Aan het begin van het seizoen rusten alle vissers en jagers hun auto's uit en trekken naar de grote rivier de Wolga. Plaatsen in de Volga-gebieden zijn altijd vol wild en in de wateren van de rivier zelf is er een vis. Het zijn deze zeer populaire plaatsen zoals Akhtuba en Astrakhan die jacht- en visliefhebbers aantrekken in het laagseizoen. Vissen of jagen in Astrachan of op Akhtuba is heel gebruikelijk. De prijzen voor hotels in Astrakhan zijn niet goedkoop, dus het is veel rendabeler om te vissen in Astrakhan Savage. Natuurlijk is het ook mogelijk om een ​​privéhuis in Astrakhan te huren voor het visseizoen, maar het is niet altijd mogelijk om een ​​vrije plek op de juiste plaats te vinden. Daarom biedt Retrailer u de mogelijkheid om een ​​stacaravan op wielen of een caravan in Astrakhan te huren.

Op uw verzoek kunnen wij een woontrailer rechtstreeks naar de plaats van uw jacht of visserij brengen, zoals Akhtuba. Er zijn verschillende recreatiecentra in de gebieden van de Wolga zelf, bedoeld voor jagers en vissers, maar om elke ochtend wakker te worden en te vertrekken om elke avond van een jacht te komen is erg moeilijk.

Met Retrailer hoeft u alleen maar een geschikte plaats te zoeken om te vissen of jagen op de Wolga, en onze mobiele caravan naar het land te brengen. De trailer heeft alles wat je nodig hebt voor een autonoom comfortabel leven: bedden, toilet, koelkast, gasverwarming, fornuis om te koken, kasten en planken. Ook kunnen we indien gewenst een ruime tent huren. Jagen op de Wolga laat je veel indrukken na wanneer je in een gehuurde stacaravan woont in de buurt van je jacht- of vissersplaats. De prijzen voor het huren van een caravan zijn heel acceptabel, gezien het feit dat het niet nodig is om uit Moskou te worden gehaald, en dan terug, de mobiliteit en individualiteit van het huis zelf. Vissen en recreatie in Astrakhan zijn altijd gewaardeerd door veel Russen, en de stroom toeristen naar deze prachtige plekken zal nooit opdrogen. Vissen op de Wolga savage met een mobiel huis van Retrailer is zeer comfortabel! Alle details over het huren van een caravan in Astrakhan kunnen we lezen op onze website.

Bekijk de video: RUSSIAN WILDERNESS HUNTING TOURS. Fishing and Hunting in Russia - Adventures Russia (Augustus 2019).

Laat Een Reactie Achter