Nieuwe mod van Westfalia - Club Joker

Een van de oudste Europese fabrikanten van campers - Westfalia, gepresenteerd op de tentoonstelling Caravan Salon in Düsseldorf (gehouden van 25 augustus tot 2 september 2012), zijn nieuwe camper op de langgerekte basis VW Transporter T5 - Westfalia Club Joker. Dit model zal de evolutie van de Joker-modellijn voortzetten, waarvan de eerste auto's gebaseerd waren op T1- en T2-auto's.

De auto zet het thema van de camper van Westfalia James Cook voort met een hoge aerodynamische dakhoed. In het huis op wielen, laat dit dak u rechtop staan. De lichte afwerking van het interieur vergroot de ruimte visueel en er wordt beweerd dat de materialen krasbestendig zijn. Deze camper verklaart zichzelf als een volledig autonome behuizing: een tank voor schoon en vuil water van elk 70 liter, een elektrische boiler van 4,8 kW, een elektrische koelkast met een inhoud van 50 liter, een kookplaat, aangedreven door gas.

Passagierscapaciteit - 4 personen. Hetzelfde kan worden overnacht (twee beneden, twee boven). Er is zo'n machine in Europa vanaf 52 900 euro. Voor het geld krijg je een tweeliter dieselmotor met een vermogen van 86 pk. gepaard met een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tegen een extra vergoeding is het mogelijk om een ​​"hart" krachtiger en 6-traps DSG-robot te plaatsen. Het is misschien mogelijk om een ​​auto te bestellen met een holle schijf dan dat de VW Transporter altijd positief van de meeste van zijn concurrenten afweek. En mag je op dit kleine wegjacht geen ondergrondse parkeergarage van de wereld binnenrijden, maar met trots kun je een volledige douche nemen, waar je hartje wel behaagt!

En we herinneren u er ook aan dat u een aanhangwagenhut kunt huren bij de hermarkeerder of een motorhome kunt huren (vanaf het begin van het volgende seizoen).
Bekijk de video: Westfalia Club Joker (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter