Op de autohouse in Oekraïne

Vraag je je nog steeds af hoe je de meivakantie met je gezin kunt doorbrengen? Retrailer heeft een geweldige aanbieding voor je. U kunt een moderne autohouse huren voor 6 bedden - Rimor Katamarano 7 en een spannende reis maken door Oekraïne.

Wat zit er in onze unieke aanbieding?

Capaciteit voor 6 personen

6 tweepersoonsbedden. In de nis (boven de cabine) zullen twee mensen vrijelijk plaatsnemen; Achter de camperplaats staat een stapelbed. Het is opmerkelijk dat u na het 90 graden kantelen van het onderste niveau een ruime bagageruimte krijgt met een groot apart toegangsluik naar buiten. De bovenste laag is bestand tegen een persoon met een gewicht tot 70 kg. De huurprijs is inclusief een set van pastel linnen voor 6 personen.

keuken

Hoewel het een klein formaat heeft, zal het alle functies volledig uitvoeren onder veldomstandigheden. Spoelbak, gasfornuis op 3 branders, gasboiler voor waterverwarming, van 10 liter en een absorptiekoelkast (12/220 V of gas). Dit alles staat u toe om te koken, na het avondeten te wassen en voedsel in de koelkast op te bergen met comfort en autonoom. Een set gerechten is ook inbegrepen in de huurprijs.

badkamer

De camper heeft een ingebouwd bio-toilet, met een verwijderbare cassette (volume van 30 liter) en een elektrisch washout. U hoeft de cassette slechts periodiek met afval te legen en speciale chemicaliën voor droge kasten toe te voegen (bij de prijs inbegrepen en gedurende de hele huurperiode inbegrepen). Dezelfde stacaravan is uitgerust met een volledige douche. Het warme water wordt beheerd door de gasboiler, hierboven beschreven, er zijn ook ingebouwde tanks voor vers en vuil water (100 liter elk) in de camper.

beweging

Stacaravan gebouwd op het chassis van de 2010 Ford Tranzit - redelijk betrouwbare auto. De camper wordt aangedreven door een zuinige dieselmotor met 140 pk. De camper heeft een maximale massa van 3500 kg., Waarmee u hem kunt bedienen, met alleen de categorie "B" in de rechten. Zitplaatsen uitgerust met veiligheidsgordels zijn ook 6. Comfortabele kruissnelheid van de camper op de snelweg is 90-100 km / h.

Onze service

De autohouse bevindt zich in Kharkov. Als u met persoonlijk vervoer naar ons toe komt, kunt u deze op onze bewaakte parkeerplaats achterlaten voor de duur van de huur. Als u op uw verzoek met het openbaar vervoer bent aangekomen, ontmoeten we u op de luchthaven of het treinstation. Tegen een extra vergoeding is het mogelijk om de camper te leveren aan een van de steden van Oekraïne, evenals de verwijdering ervan. Voor degenen die niet alleen willen sturen, zijn we klaar om de diensten van een bestuurder aan te bieden en tegelijkertijd een gids die de historische en eenvoudig mooie plaatsen van Oekraïne goed kent. Het is ook mogelijk om extra uitrusting te huren: generator, fiets, kinderzitje.

Afwikkelingsprocedure

Om een ​​camper op de gewenste data te boeken, dient u 10% van de totale huursom over te maken. Camper huurprijs - 140 Euro / dag, 75 Euro eenmalige servicekosten en 1000 Yervo borg.

Meer informatie over het huren van een camper in Oekraïne is te vinden in het relevante gedeelte van onze site. Als u vragen heeft of als u al hebt besloten en een camper wilt boeken, schrijf dan naar onze e-mail [email protected].

Meivakantie die je nog zal herinneren!

Loading...

Laat Een Reactie Achter