Retrailer Mobile Office

Vaak staan ​​veel bedrijven en personen die verschillende evenementen buiten het gebruikelijke en comfortabele kantoor willen organiseren voor de uitdaging om een ​​mobiele voorziening te kiezen. Criteria voor dit object zijn er genoeg:

  • De kamer moet comfortabel zijn (hoewel niet op het gebruikelijke kantoor, maar toch), niet asceet, een lust voor het oog
  • De kamer moet mobiel zijn, gemakkelijk en goedkoop worden vervoerd.
  • In de kamer voorbij werkplekken (tafels en stoelen) moeten er stopcontacten en verlichting zijn.
  • Een comfortabele badkamer met een watervoorziening is ook vereist.
  • Keuken met fornuis en koelkast voor het bereiden van maaltijden
  • Verwarming om een ​​comfortabele temperatuur te creëren en te behouden
  • Mogelijkheid om de nacht binnenshuis door te brengen, indien nodig
  • Mogelijkheid om verschillende documenten en dingen op planken en kasten te sorteren en te plaatsen
  • De kamer moet autonoom zijn

Op het eerste gezicht lijkt het erg moeilijk om één oplossing voor deze lijst te selecteren die aan alle punten voldoet. Retrailer heeft een oplossing voor dit probleem. Retrailer levert met genoegen mobiele kantoren voor bedrijven of particulieren die te huur of te koop zijn.

Wat is een mobiel kantoor? Naar onze mening is dit een comfortabel Europees aanhangwagenhuis voor passagiers, uitgerust met alles wat nodig is voor comfortabel werken in alle wandelomstandigheden.

Onze stacaravans hebben werkruimtes met tafels en banken, waar uw medewerkers comfortabel kunnen verblijven, kunnen werken met computers of met documentatie. Desgewenst worden dergelijke taken gemakkelijk omgezet in bedden. In onze huizen is er een aparte ruimte met een toilet, met een gootsteen, die op elk moment kan worden gebruikt. Zoiets belangrijks als verwarming in onze mobiele kantoren is autonoom, werkend op aardgas (een gemakkelijk vervangbare cilinder bevindt zich in een speciaal compartiment vooraan). Niet vergeten en de keuken, die u zal plezieren met een gootsteen, een gasfornuis om te koken en een koelkast. In het huis zijn er stopcontacten van 220V waarmee u altijd een laptop of een waterkoker kunt aansluiten.

Ons mobiele kantoor heeft een hard dak en muren, het stroomt nergens naartoe en wordt niet opgeblazen, het houdt warmte vast en geeft het alleen aan u weg. Mobiel kantoor wordt op het chassis met wielen geplaatst en kan een auto slepen. Volgens de documenten is het mobiele kantoor een voertuig en daarom kan het overal worden geplaatst waar parkeren van voertuigen niet is verboden zonder speciale vergunningen.

We kunnen het mobiele kantoor altijd naar de plaats van huur leveren en, indien nodig, altijd bij je zijn en constant naar een nieuwe plek verhuizen.

In ons park zijn mobiele kamers van verschillende groottes en indelingen die aan alle behoeften van onze klanten voldoen. Voor autonome stroom is er een mogelijkheid om de benzinegenerator aan te sluiten.

Bekijk de video: 2019 Featherlite 1611-8616 Mobile Office Trailer (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter