Stacaravans

In Europa en Amerika is zo'n vorm van recreatie en leven als stacaravans al lang bekend. In tegenstelling tot cottage-aanhangwagens en campers, zijn stacaravans veel groter (een gemiddelde van 3,5 bij 10 meter) en kunnen ze niet als een aanhangwagen over de openbare weg bewegen. Hoewel ze nog steeds kleine wielen en een hapering hebben. Hiermee kunt u een stacaravan laden en lossen zonder de deelname van een kraan, en ook gemakkelijk door een gewone auto rond de site vervoeren.

Binnen in de stacaravans lijken op dezelfde huisjes met trailers, alleen veel grotere maten. Ze hebben ruime woonkamers met huiselijke meubels, een complete, comfortabele keuken zoals je thuis hebt met alles wat je nodig hebt, een badkamer met een douche en zelfs een zittende badkamer. Het is ook niet vergeten, en de slaapkamer, die in andere gevallen lijkt op een luxe appartement. In stacaravans is er ook een watertoevoersysteem met een boiler en verwarming van het huis van gas (gastoevoer kan zowel centraal als uit cilinders zijn).

Het grote voordeel van stacaravans is dat er voor hun installatie geen speciale oplossingen nodig zijn. Daarom is het mogelijk om in dergelijke huizen te wonen, zelfs in natuurgebieden, in de buurt van waterlichamen of op gronden die niet geschikt zijn voor kapitaalconstructie.

In Europa zijn clubs die sites kopen die niet geschikt zijn voor kapitaalconstructies en campings voor stacaravans maken, al lang succesvol. Ook zeer goed georganiseerd vervoer van huizen. Laten we zeggen dat als u vandaag in Nederland woont, en morgen wilt u in Frankrijk gaan wonen - geen probleem!

Het bereik van de toepassing van dergelijke stacaravans in Rusland kan erg groot zijn - het is een huis voor je tuinperceel (waarom iets bouwen, wanneer je alles klaar kunt kopen), mobiele woontrailers, stuurhutcabines of gewoon tijdelijke schuilplaatsen voor werknemers en bouwers tijdens de bouw. volgend object, evenals kantoren, magazijnen en nog veel meer.

Een belangrijk voordeel is ook dat de kosten van ondersteunde stacaravans (evenals hun douanerechten) zelfs inferieur kunnen zijn aan woonwagens en stacaravans met vergelijkbare vrijlatingjaren.

Door de aanschaf van een stacaravan krijgt u hier en nu probleemloos een papieren behuizing en decoratie!

Bekijk de video: Enkele nieuwe stacaravans in de verkoop, een plaatsing en . . genieten van blije kopers! club2 (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter