Mobiele verander huizen en bewoonde auto's van Retrailer

September al die week overspoelt ons met regen. Alles stond stil te wachten op de Indische zomer. Koude winter voor de boeg. Hoe te worden degenen die worden gedwongen door de eigenaardigheden van hun beroep om een ​​lange tijd op straat door te brengen. Dit zijn de filmteams die lang in de open lucht fotograferen, dit zijn werknemers die een uitgebreide lijst van straatwerken maken of degenen die gedwongen worden met hun team de grijze muren van het kantoor te verlaten, zich los te maken van grote monitoren en een duik te nemen in nauwkeurig werk in de open lucht. . Al deze mensen hebben een plek nodig, een schuilplaats, waar ze konden rusten tussen de werkuren, waar ze zichzelf konden opwarmen bij koud weer, waar ze konden koken en dineren, dingen konden opslaan met andere bezittingen, naar het toilet konden gaan, zichzelf wassen en zelfs slapen. Met al deze vereisten moeten dergelijke lokalen mobiel zijn, omdat, vanwege de aard van straatwerk, men vaak "vandaag hier, morgen daar" moet zijn.

Retrailer weet hoe het probleem op te lossen. Wij bieden u aan om comfortabele wooncabines of mobiele hutten te huren of te huren. Opleggeropleggers zijn comfortabel gemaakte aanhangwagens die in Duitsland zijn gemaakt. Dergelijke tijdelijke huizen zijn uitgerust met alles wat nodig is om uw werknemers in de faciliteit een goed comfort te bieden of om acteurs te filmen tijdens het filmen in een permanente mobiliteitsmodus. Alle trailers van Retrailer hebben een stijve constructie van muren, vloer en plafond. Daarom ben je bij ons niet bang voor enige wind, geen regen, geen sneeuwstorm, noch de hete zon. Aanhangwagens zijn uitgerust met een betrouwbaar gasverwarmingssysteem Truma, waardoor u en uw collega's zelfs in de strenge Russische winters niet kunnen bevriezen. In de woontrailers is alles gezellig, degelijk, comfortabel. Zelfs zonder elektriciteitsaansluiting kunt u altijd uw eigen voedsel koken op een gasfornuis of een waterkoker koken, eten in de absorptiekoelkast houden, die ook op gas werkt. En natuurlijk onze bedrijfsverwarming op gas. De dry close is ook altijd tot uw dienst. Door een mobiel schuurtje aan te sluiten op een externe stroombron van elektriciteit, ontvangt u verlichting, werkende 220V-aansluitingen in het motorhome, blaast warme lucht rond de omtrek van de trailer uit met behulp van een speciaal luchtkanaal en een ventilator. Onze schuilplaatsen zijn uitgerust met comfortabele banken en tafels, vouwen wat resulteert in comfortabele slaapplaatsen. Alle automatische huisaanhangwagens hebben dubbele beglazing en sluiten goed, waardoor u de broodnodige warmte voor het leven kunt bewaren.
Volgens onze documenten zijn onze mobiele hutten opleggers voor personenauto's en houden ze zich er gemakkelijk aan vast. Voor degenen die niet zeker zijn van hun rijvaardigheid, zullen we een woonwagen op de bouwplaats afleveren en deze aan het eind ophalen.

Huur mobiele hutten of cabines op wielen van Retrailer en u zult tevreden zijn. Bij Retrailer zijn altijd beschikbaar voor huurauto's op wielen. Je kunt ook altijd de caravan kopen die je leuk vindt in Moskou en Rusland.

Loading...

Laat Een Reactie Achter