Meivakantie. Op de autohouse in heel Europa

Het is geen geheim dat in de lente van 3 maanden, warmte, felle zon en de langverwachte meivakantie opnieuw bij ons zullen opkomen. Veel mensen beginnen zich nu al af te vragen hoe ze de meivakantie gedenkwaardig kunnen maken. Er zijn veel manieren om deze prachtige weekenden door te brengen, maar van onze kant willen we een van hen aanbieden.

Als je een groot gezin hebt, zelfs als je met kleine kinderen bent, wil je op reis gaan en een reis naar het buitenland lijkt je een erg dure traktatie. Ja, zelfs als je in je teamreizigers heel kinderen bent. We hebben een zeer verleidelijke oplossing voor dit probleem. Wij bieden u de mogelijkheid om een ​​camper te huren in een van de Baltische staten en daar met uw hele familie een spannende reis door Europa te maken.

Waarom in de Baltische staten? De Baltische staten grenzen aan het grondgebied van Rusland en zijn tegelijkertijd het grondgebied van de Europese Unie, waarlangs je vrij kunt bewegen zonder de grenzen en obstakels in een motorhome te kennen. In Litouwen, Letland en Estland bevinden zich onze kantoren voor de verhuur van campers. We zullen u een no-nonsense stacaravan kunnen aanbieden tegen zeer betaalbare prijzen, of om aan de wensen van de meest veeleisende klanten te voldoen.

Het onbetwiste voordeel is dat de prijzen van onze diensten in de Baltische staten aanzienlijk verschillen van die in Moskou. De gemiddelde huurprijs van onze stacaravans in het zomerseizoen is 90-100 euro / dag. We kunnen u ook een luxe camper Adria Matrix Suprame aanbieden voor de prijs van 134 euro / nacht.

In onze vloot van stacaravans zijn er modellen met een airconditioner voor de woonmodule, verwarmd water en een aparte douche, een automatische transmissie. Er zijn autohouses met een winterpakket (verwarmde watertanks). De huurprijs is ook inclusief verzekering voor casco en CTP.

We zijn ook klaar om u te helpen bij het kiezen van de route van uw reis, zullen, indien nodig, telefonische ondersteuning en assistentie bieden.

U kunt ons bereiken met het openbaar vervoer (trein, vliegtuig) of met de auto. In dit geval zullen wij parkeren voor uw auto voor de duur van de camperverhuur.

Bekijk de video: Steeds meer kinderen vieren meivakantie in het buitenland (Januari- 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter