The Legend of Wolverine

De naam van dit voertuig is Carcajou. Wat Wolverine betekent. Dat is precies wat Paul Seiler, het auto-huis van zo een ongewoon voor die tijd, heeft genoemd. Paul was president van Yellow Truck & Coach Mfg. Bedrijf, beter bekend als General Motors Truck Corp. In 1929, vóór het begin van de Grote Depressie, kon Paul de boekhoudafdeling overtuigen om hem $ 25.000 te geven voor de bouw van een Z-250 Yellow Coach voor een luxe auto.

Naar verluidt heeft Paul deze auto gebouwd om Yellow Truck & Coach Mfg. lokale dealers en productiefaciliteiten. Dit wordt bevestigd door records van 3000 mijlen die daar meerdere jaren zijn gereisd. De auto werd ook omschreven als zijn landhuis. De Z-250 dankt zijn naam aan een wielbasis van 250 inch en had een motorvermogen van 105 pk. Dat was genoeg om Wolverine te versnellen tot 65 mijl per uur, 65 liter gas verbruikend.

De gemakken van een dergelijke camper waren warm en koud water, een koelkast, een fornuis, tafel-porselein en zilver. De kamer was verdeeld in een keuken, toilet, slaapkamer en woonkamer. Prachtige mahonie en esdoornafdeling. 4 elektrische ventilatoren en 3 verwarmingen droegen bij aan een comfortabele plaatsing.

Volgens de legende werden twee van dergelijke auto's geproduceerd, het nummer dat na 1942 verloren is gegaan.

Bekijk de video: "My name's Logan" - Tribute 2000-2017 - "Live Like Legends" (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter