Koop een trailer cottage BU in Moskou. Hoe correct?

Het is voor niemand een geheim dat alle land-aanhangwagens of aanhangwagens in Rusland bij ons worden geïmporteerd, voornamelijk uit Europa, minder vaak uit Amerika.

Fabrieken van Europese fabrikanten van aanhangwagens, huisjes, de meeste van hen zijn gevestigd in Duitsland, maar er zijn merken van woon-aanhangwagens, geproduceerd in Nederland en Frankrijk. De caravanindustrie op grote schaal bestaat ook in het VK.

Hoe kies je de recht-toe-rechtende aanhangwagen-dacha op de Russische markt en koop je geen kat in een tas?

Laten we eens kijken naar de kwestie van een grondige aankoop van een woontrailer.

Britse caravanfabrikanten maken hun trailers genereus compleet met verschillende extra uitrusting, zoals een oven om te koken, een boiler voor het verwarmen van water, aangedreven door gas. Deze trailers hebben altijd ruime toiletcabines en niet zelden aparte douches. Echter, deze auto trailers huisjes zijn er nadelen. Een van de eerste is het eilandklimaat van Groot-Brittannië, dat nogal snel de uitgelekte muren van een camper in stof omzet. Ook hebben de automatische trailers van de BU een nogal zwakke rubberen en rubberen ophanging, die helemaal niet bestand is tegen onze "richtingen" in Rusland, wat leidt tot de snelle vernietiging van het hele huis op wielen. Trouwens, residentiële hutten uit Engeland zijn altijd goedkoper dan vergelijkbare Duitse.

Zoals eerder vermeld, zijn de meeste Europese fabrikanten geconcentreerd in Duitsland. Er zijn fabrieken die massaal trailers dachas produceren, die redelijk redelijke prijzen hebben (zoals de Hobby-fabriek), maar niet te onderscheiden door hun uithoudingsvermogen. Er zijn andere merken (zoals Tabbert, Wippert, LMC, Fendt, enz.) Die een grotere veiligheidsmarge hebben, maar inferieur zijn aan een hogere prijs.

Er zijn verschillende fabrikanten van autotrailers uit Nederland (Kip, Avento), deze caravans onderscheiden zich door hun duurzaamheid en bouwkwaliteit en kunnen langer op de wegen van Rusland lopen.

Er zijn ook Scandinavische fabrikanten van woontrailers (Matkajja, Polar, Solifer, Kabe, Cabby). Deze trailers hebben dikkere wanden, een dubbele bodem en een vloeistofverwarming voor de woonmodule, waardoor de gasten van deze wintertrailer comfortabel in de winter kunnen leven met een temperatuur van zelfs 40 graden. Maar het prijskaartje van dergelijke caravans sterk "bijt".

Er zijn nog steeds geen Russische fabrikanten van trailers. Sommige enthousiastelingen proberen deze niche aan te nemen, maar voor nu lijken hun modellen op de ontwerper "aanhangwagen-dacha met hun eigen handen." Hoewel in de naburige Republiek Wit-Rusland, de fabrikant MAZ-Kupava, die verschillende caravans bouwt die oude Adria-modellen kopiëren, evenals woonmodules op de Gazelle, al lang bestaat.

Koop een trailer-bungalow-BU in Moskou tegen betaalbare prijzen is mogelijk, maar je moet de kwestie van keuze wel degelijk benaderen. Met de opening van de grens met Wit-Rusland kwam een ​​vloed van aanhangwagens voor bestelwagens aangeboden door Wit-Russische verkopers naar ons toe. Prijzen voor dergelijke woonaanhangwagens uit Wit-Rusland zijn altijd aantrekkelijker dan die in Moskou, maar de risico's om tegen een "slecht" product aan te lopen, zijn vrij hoog.

Zelfs als je een goede aanhangwagen-dacha voor je auto hebt gekocht, kun je er niet zeker van zijn dat deze zonder problemen op de weg kan blijven staan ​​(bijvoorbeeld Moskou-Astrachan). Alle ophangingen op dergelijke trailers zijn met rubber verbrand, die niet worden gekenmerkt door een hoge energie-intensiteit. Om de levensduur van uw woning op wielen te verlengen, raden we u daarom aan om de suspensie onmiddellijk te vernieuwen op een onafhankelijke, op veren of premobilons. Een dergelijke wijziging kan worden uitgevoerd in ons technisch centrum!

Bekijk de video: The Thinning (Januari- 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter