Camping Suzdal

Camping Suzdal, precies zoals de stad met dezelfde naam, bevindt zich op een afstand van 250 km van Moskou. Niet zo veel, maar de smalle weg die door vele nederzettingen gaat, samen met de lokale reparaties, verhoogt de reistijd en verdonkert deze aanzienlijk. De camping zelf ligt aan de rand van de stad op het grondgebied van het grote toeristencomplex van het Staatscomité Douane Suzdal, dat er deel van uitmaakt. Een aangename verrassing is dat de camping echt gebouwd is volgens Europese normen met een vriendelijke positie voor campers. Het grondgebied bestaat uit ongeveer 20 parkeerplaatsen die zijn uitgerust met elektriciteit. Sommige bevinden zich op een grindoppervlak, de meer succesvolle zijn gebaseerd op gelijkmatig gemaaide grasvelden, praktisch aan de oever van de rivier. De campings zijn gelegen rond het kleine gebouw dat deze camping bedient. Daar vindt u echt comfortabele, schone en warme douches en toiletruimtes, een wasruimte en een keuken, en dezelfde plek om de droge kasttapes en zoetwaterinlaten te legen. Wie naar de camper komt met tanks voor water van grote volumes, op een speciaal platform, je kunt het vullen met water, de slang uit het gebouw strekken. Degenen die kleine volumes watertanks hebben, hebben geen geluk. Je moet periodiek met bussen naar het gebouw rennen om watervoorzieningen te vullen. Ook langs de kust strekt zich een aantal mangal zones uit.

De kosten zijn:

  • 400 roebel per dag kost één parkeerplaats voor een camper (of een caravan en zijn tractor). Het omvat ook diensten voor het tanken met technisch water en het aftappen van afval uit het toilet.
  • Voor nog eens 350 rub. / Essence krijgt u de mogelijkheid om uw huis op externe wielen aan te sluiten op het netwerk.
  • Als u een comfortabele douche, toilet wilt gebruiken, vragen zij om nog eens 150 roebel per dag per persoon.
  • De diensten van een zelf-wassen in een wasmachine worden geschat op 150 roebel.
  • Voor het gebruik van de mangal zone, vraag 100 roebel. per uur of 600 roebel per dag
  • Als je met de auto komt met een tent - 350 roebel per dag

Hij wil zeggen dat het met een camper naar de camping komen vanzelfsprekend voordelig is wanneer je met een bedrijf van 4 of meer mensen samenwoont. In het toeristische complex is er een zwembad, een sauna, een spa, een fitnessruimte en verschillende restaurants.

Het kiezen van de juiste plek om te kamperen is duidelijk. Soezdal, zij het een kleine maar zeer toeristische stad. Als de belichaming van de eeuwenoude Russische architectuur, tradities en spirit, is het ongetwijfeld een Mekka voor buitenlandse toeristen (inclusief caravaners) die de kenmerkende Russische stijl en geschiedenis willen zien. De centrale straat van Suzdal is bezaaid met tavernes en bars, hotels en pensions, markten en bazaars, en het aantal historische monumenten van architectuur en bezienswaardigheden in zo'n klein gebied is gewoonweg van schaal. Suzdal op grote schaal van de hele stad viert de nationale Russische feestdagen, die nog meer indrukken zullen geven over deze stad, dit land.
Camping Suzdal is een geweldige plek om te gaan voor een weekend of vakantie. Men kan alleen maar wensen dat er meer van dergelijke campings in Rusland zijn!

Bekijk de video: Russian Caravan League. Camping presentation in Suzdal and Moscow. (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter