Caravanning als een nieuw type toerisme in Rusland

Onlangs is het woord "caravaning" naar Rusland gekomen - dit is de naam van een type autotoerisme met accommodatie in uitgeruste campers. Het huren van een caravan, een ingerichte woon-toeristische caravan, stelt je in staat langs elke route te gaan en niet te denken aan hotels, tickets, vergeten spullen en zware tassen. Voor Europa en Amerika is dit soort recreatie al lang bekend: in Groot-Brittannië worden bijvoorbeeld elk jaar meer dan 45.000 motorhomes verkocht. In Rusland begint het net aan populariteit te winnen: er zijn niet voldoende goede wegen en de bijbehorende infrastructuur, hoewel dit reizigers niet stopt.

Wat zijn de voordelen van caravans?

Camperverhuur stelt u in staat tijdelijk gebruik te maken van een volledig uitgeruste auto, klaar om langs alle routes te rijden. De reiziger is niet verplicht treinkaartjes te kopen, hotelkamers te boeken en grote bedragen aan accommodatie te besteden. Moderne camperplaats biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel leven: het is uitgerust met een keuken, badkamer met toilet en douche, tegels, verwarming, airconditioning, verlichting, etc.

Deze manier van transport heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele reizen:

• Dit is de beste optie voor gezinnen met kinderen. Op elk moment kan de camper of trailer worden gestopt om te rusten in comfortabele omstandigheden, parkeren kan worden gedaan op een uitgeruste camping of gewoon op de oever van de rivier of in de buurt van de weg. De trailerhut is geschikt voor degenen die willen ontspannen in vrede en rust, weg van andere toeristen.
• Caravanning biedt geweldige kansen voor liefhebbers van romantiek. de woonmodule van de camper of caravan is geschikt voor maximaal 6-7 personen, zodat u op vakantie kunt gaan door een vriendelijk bedrijf. Tegelijkertijd zal de huurprijs niet veel hoger zijn dan een hotelkamer, maar u zult wel veel nieuwe indrukken opdoen. Bovendien hoef je geen geld te spenderen aan treinkaartjes. De weg zelf zal al plezier worden en een belangrijk onderdeel worden van een spannende reis.
• Dit is een redelijk veilige manier van reizen. Het huren van een trailer suggereert een relatief lage snelheid. Dit is een optie voor diegenen die de voorkeur geven aan een ontspannen rustperiode en genoeg vrije tijd hebben. U kunt van tevoren een route plannen en van uw vakantie genieten, weg van de bewoonde wereld.
• Caravaning is een goede optie voor ecotoerisme. Huurcaravans zijn geschikt voor degenen die niet de meest populaire toeristische routes kiezen en dichter bij de natuur willen zijn. Het zal toelaten om een ​​parkeerplaats in het bos, aan de oever van de rivier, te regelen om te gaan vissen, terwijl je in ieder geval jezelf een hoog niveau van comfort niet hoeft te onthouden.

Het is geen toeval dat deze manier van recreëren in ontwikkelde landen steeds populairder wordt. In Rusland leek het niet zo lang geleden, maar al snel werden het loyale kenners. Ontdek de nieuwe mogelijkheden van autotoerisme en je krijgt de kans om heel Rusland te zien, zonder jezelf te beperken in het kiezen van de route.

Wat betekent kiezen voor beweging?

Door een camper te huren, kun je het best passende voertuig kiezen. Camper wordt geselecteerd op basis van het aantal reizigers, eisen voor comfort en financiële kansen. De duurste, de elite-optie wordt beschouwd als een geïntegreerde campers met een volledig uitgeruste leefruimte. De hut in hen is een deel van het lichaam, dus ze hebben die naam. Met de geïntegreerde camper kunt u het eventuele ongemak op de weg vergeten.

Een goedkopere en meer gebruikelijke optie is semi-geïntegreerde auto's met een residentiële carrosserie gemonteerd op een standaard chassis. De carrosserie is geïsoleerd, de auto is voorzien van een verwarmingssysteem, zodat u niet alleen in de zomer maar ook in de winter kunt reizen. Semi-geïntegreerde auto is kleiner van formaat en is ontworpen voor maximaal 4 reizigers.

Voor een groot bedrijf zou een goede oplossing zijn om een ​​auto van het alkoof-type te huren met extra bedden. Dit type transport is ontworpen voor een groot bedrijf en reizigers zullen elkaar niet hinderen. Een alkoof met een uitgerust tweepersoonsbed bevindt zich boven de bestuurdersstoel. Een dergelijke bovenbouw interfereert niet met beweging.

Voor degenen die liever een ontspannen pauze houden met lang parkeren, is de beste oplossing om een ​​caravan te huren. De aanhangwagen kan worden verplaatst door een gewone auto en bij het parkeren verandert het in een gezellig huis met alles wat je nodig hebt voor permanente bewoning.

In ons bedrijf kunt u eenvoudig een geschikt voertuig huren en op elke route een reis maken. Gunstige prijzen besparen niet bij het kiezen en gun uzelf een heerlijke vakantie weg van de gebruikelijke situatie, maar met maximaal comfort.

Bekijk de video: Minister Rusland nodigt Amerikaanse toeristen uit (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter