Hoe je motorhome te beschermen tegen hacking?

De grote populariteit van stacaravans in Europa en de groei in Rusland maakt caravan interessant, niet alleen voor beruchte reizigers, maar ook voor verschillende soorten criminelen - kapers, inbrekers, vandalen en andere hooligans. Wanneer u bijvoorbeeld door Europa reist, kunt u er nooit zeker van zijn dat wanneer u naar de parkeerplaats terugkeert, u uw camper met een gebroken deur of raam niet zult vinden. Klein hooliganisme en diefstal zijn ongebreideld zelfs op bewaakte parkeerterreinen in een druk Europa. Het is geen geheim dat de standaard sluitapparaten op de voordeur en de technische luiken van de camper of caravan geen afdoende bescherming tegen inbraak bieden. Integendeel, ze zijn meer een psychologische verdediging.

En dus hoe u uw caravan kunt beschermen tegen hacken en uw eigendommen, die zich in de camper bevinden, tegen diefstal.

Sloten op deuren en luiken

Fiamma ontwikkelt en produceert al vele jaren extra externe sloten en binnendeuren voor toegangsdeuren en serviceluiken. Overweeg deze apparaten in meer detail. Het deurslot van de Fiamma Security Series combineert twee apparaten in één. Dit is een handige leuning voor het invoeren van de autohouse. Vooral relevant voor oudere reizigers. Deze leuning heeft 2 standen, waarbij de leuning de voordeur van de camper stevig vasthoudt en beschermt tegen ongeoorloofde toegang. Dit leuning-slot is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes: 31 en 46 cm. U kunt de Fiamma Sacurity 46 deurleuning kopen in onze winkel.

Het Fiamma Safe Door-serieslot beschermt niet alleen de voordeur van de camper, maar ook belangrijke technologische luiken. Bijvoorbeeld de deur naar de garage of kofferbak. Het is veelzijdig en past op alle caravandeuren. Fiamma Safe Door kan ook worden gekocht in onze winkel.

Extra interne vergrendelingen. Net als de buitenkant, kunt u met deze eenvoudige mechanische vergrendelingen uw luiken en deuren verder beschermen tegen ongeoorloofd openen. Verkrijgbaar in verschillende versies. Meestal universeel.

Beschermende caravanhoes

In Europa en vooral in het Verenigd Koninkrijk zijn beschermkappen voor de aanhangwagen populair. Net als de trailers zelf, bestaan ​​ze in verschillende breedtes en lengtes. Zo kunt u een beschermhoes op uw woonwagen vrij nauwkeurig ophalen. In de regel zijn ze gemaakt van hetzelfde materiaal als de luifeltenten. Daarom beschermen ze het motorhome tegen stof, vuil, water en bemoeilijken ze ook de toegang tot de caravan tot personen met kwaadaardige bedoelingen. Het nadeel van dit ontwerp is de lange en sombere installatie. Daarom is het belangrijk om een ​​dergelijke beschermvoorziening op een caravan met lang parkeren te dragen. Het is vermeldenswaard dat, net als bij de camper, er een toegangsdeur in de zaak is. Hierdoor kunt u lange demontage van de tent voorkomen als u plotseling de caravan moet betreden.

Alarmsysteem

Nu op de markt zijn er veel verschillende alarmen en andere elektrische apparaten om de toestand van uw huis op wielen te bewaken. Bij elke ingangsopening, of het nu een raam of een deur is, kunt u een openingssensor en / of bewegingssensoren in de caravan zelf installeren. Tijdens het hacken ontvangt u de relevante informatie over het SMS-bericht op de telefoon en gaat de sirene aan. Vergeet niet het systeem van verborgen videobewaking, dat de indringer zal repareren, deze video opneemt en opslaat op de ingebouwde opslagmedia.

Veilig voor waardevolle spullen

En toch, hoe u kostbaarheden kunt besparen, als indringers uw camper al zijn binnengedrongen. Het antwoord is triviaal eenvoudig - veilig. Het Nederlandse bedrijf Kip, bijvoorbeeld, dat caravans produceert, heeft sinds het begin van de jaren negentig al zijn stacaravans met een ingebouwde kluis geassembleerd. De kluis kan van verschillende afmetingen zijn, maar moet zo veilig mogelijk op de vloer van de camper worden vastgeschroefd. En over het algemeen moet de locatie van de kluis worden gekozen tot de diepste en meest afgelegen, die zich in de caravan bevindt. Kleine inbraken op de parkeerplaats duren meestal een paar minuten. Binnengekomen, nemen dieven weg wat in het zicht ligt of bevindt zich in een gemakkelijk toegankelijke ruimte. Hoogstwaarschijnlijk hebben ze geen tijd om in de verste hoek onder het bed te klimmen en proberen ze de kluis te kraken, als ze die überhaupt kunnen vinden. Zo kun je kleine waardevolle spullen in het aanhangwagenhuis achterlaten die je niet mee wilt nemen zonder het risico te lopen zonder hen te worden achtergelaten in geval van hacking.

Bekijk de video: Crash test: camping cars (Januari- 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter