En nogmaals over de Olympische Spelen in Sochi 2014

Het is geen geheim voor iemand die alleen zeer rijke mensen zich kunnen veroorloven om de Olympische Spelen in Sochi 2014 bij te wonen. Prijzen voor tickets, accommodatie, eten overschrijden al transcendentale cijfers. Er zijn nog steeds veel mensen bereid om zo'n groots en zeldzaam evenement te bezoeken en ze proberen natuurlijk manieren te vinden om op zijn minst een hoop te redden. Het huren van een aanhanger of caravan als tijdelijke accommodatie tijdens de Olympiade ziet er erg aantrekkelijk uit, maar er zijn verschillende grote MAAR die je moet weten voordat je vertrekt:

1. De wegen in Sotsji voor auto's met niet-ingezetenen zijn GESLOTEN van 25 december 2013 tot eind maart 2014! Dit werd gedaan zodat tijdens de Olympische Spelen de stad Sochi niet in één grote verkeersopstopping zoals Moskou zou veranderen. Natuurlijk spreken officiële bronnen over grote onderscheppende parkeerterreinen, nabij de "grens" van Sochi en ontwikkeld openbaar vervoer. Maar hoe dit feitelijk in Rusland zal gebeuren, zal wederom alleen "in feite" bekend worden.

2. Ja, als je "doorbreekt", moet je ergens een parkeerplaats vinden voor een gehuurde camper of een camper. Al het land in de stad Sotsji en de kustgebieden wordt gehuurd door individuen en organisaties. Je kunt erop lopen, maar je mag er niet op parkeren. En natuurlijk moet je niet denken dat je op een soort van rustige stadsstraat kunt parkeren en de hele Olympische Spelen op een dergelijke manier kunt beleven. Hoogstwaarschijnlijk zal je dit ook niet mogen doen.

Dus, om naar de stad Sochi te gaan voor de Olympische Spelen van 2014 in een camperplaats, hebt u nodig: een speciale pas of betreedt het gebied tot 25 december 2013, evenals privéland, waarvan de eigenaar ermee akkoord gaat u op de parkeerplaats te beschermen.

Als je toch een parkeerplaats hebt gevonden, kun je tot 25 december 2013 een camper meenemen, die daar achterlaten en met het openbaar vervoer in Sochi direct tijdens de Olympische Spelen aankomen. Merk echter op dat de huur van de camper wordt gerekend vanaf de dag dat u de stacaravan te huur nam en eindigt op de dag dat de camper wordt teruggebracht.

Bekijk de video: SPECIAL OLYMPICS: Nederlandse sporters feestelijk onthaald op Schiphol (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter