Grimvagen - de hoofdassistent in de films

Grimvagen is het ding dat geen enkele film, tv-serie of commercial kan missen. Mobiele kleedkamer combineert een hele reeks nuttige functies, dus noodzakelijk voor de acteurs en de rest van de bemanning. De acteerwagen is een kleedkamer, kledingkast, eetkamer op wielen. Grimvagon verplaatst zich gemakkelijk met behulp van een conventionele personenauto, omdat volgens de documenten de kleedkamer op wielen een gewone aanhangwagen-dacha is voor een personenauto.

Grimvagenami kan worden opgeroepen als gewone aanhangwagens, cottages of campers, waarin extra spiegels eenvoudig worden geïnstalleerd en grondig opnieuw worden bewerkt. Veranderingen zijn hoofdzakelijk beperkt tot een complete verandering in het interieur van een van de kamers van de trailer. Om een ​​make-upkamer van goede kwaliteit te maken, heeft u een grote spiegel, een warm en koud licht, een make-up tafel en een professionele make-up stoel nodig. Er moet ook een plaats zijn waar de visagist kan werken, die het model lang zachtjes zal moeten strelen en de juiste make-up moet kiezen. De mobiele make-upruimte is goed voor zijn veelzijdigheid en gematigde totale afmetingen, die het mogelijk maken om de make-up van de auto in de meest gecompliceerde omstandigheden te regelen.

Alleen grote filmstudio's kunnen het zich veroorloven om hun eigen make-uppruik te kopen. Voor kleine filmploegen is het niet rendabel om de vloot van mobiele make-uprooms te behouden, omdat het altijd de vraag is waar de autotrailer in hun vrije tijd moet worden bewaard. Daarom is grimvageny winstgevend om te huren. In Moskou zijn er een aantal organisaties die gespecialiseerd zijn in de verhuur van verschillende filmapparatuur, waaronder grimvagenov. Retrailer is gespecialiseerd in de verhuur van grimvagenov van verschillende afmetingen en lay-outs in Moskou. Retrailer beschikt altijd over grimwagens, mobiele kleedkamers, acteerwagens, garderobekamers op wielen. Wij leveren mobiele cabines en trailers. Naar uw wens kan grimvagen worden uitgerust met extra spiegels, verlichting. We verhuren ook benzine generatoren.

Loading...

Laat Een Reactie Achter