GA van Sylvansport. Aanhangwagen voor alle gelegenheden!

Uniek voor kampeer- of reismagentent! En het wordt simpelweg GO - genoemd! GO is helemaal opnieuw ontworpen door een groep enthousiastelingen uit Amerika. Hij is een van een soort mobiele adventure-trailer, nog veelzijdiger dan een Zwitsers zakmes! Dit is een eenvoudige en gemakkelijke trailer voor het beheer van de parkeerplaats of op de weg. Met een gewicht van slechts 382 kg. Kan de GO-aanhangertent zelfs de kleinste auto bereiken!

Zorg ervoor dat, ondanks het mooie uiterlijk, alle details en onderdelen van dit trailerhuis volledig functioneel zijn. De tent zelf is in minuten opgesteld. Tegelijkertijd wordt het, samengebouwd, opgeslagen in een speciale doos op het dak, die op zijn beurt in hoogte kan worden versteld door verticale telescopische steunen.

De GO-universele trailertent kan je (naast de tent zelf) een paar enkele boten, fietsen, motorfietsen, scooters, een quad, of gewoon een vrachttrailer vervoeren.

Kemper GO heeft een stevige torsiestaafvering. Door de kleine uitsteeklengtes en het lage gewicht heeft de GO-aanhanger een hoge manoeuvreerbaarheid, wat perfect is voor diegenen die zo ver mogelijk bij mensen vandaan willen komen!

De GO-aanhangertent heeft de volgende afmetingen:

  • In transportstand: 3,42 x 1,88 x 1,29 m.
  • Met de bovenste module omhoog, neemt de hoogte toe tot 2 meter.
  • In een volledig gedemonteerde staat: 4,2 x 3,14 x 2,69 m.
  • De grootte van de woonwijk: 1,92 x 1,22 x 2,2 m.

Van meubilair, kan deze camper slechts 2 bedden en een tafel aanbieden, transformerend in een groot 3-4 persoons bed. Er is zo'n tent op wielen in Amerika voor ongeveer $ 8000

Je kunt ook een caravan huren van Retrailer.
Bekijk de video: 2016 SylvanSport Go (December 2019).

Loading...

Laat Een Reactie Achter