DoubleBack

We kennen allemaal de legendarische VW Transporter. Miljoenen mensen over de hele wereld zijn al tientallen jaren niet in staat om te doen zonder deze minibus van VW. De onboard en volledig metalen versies van de Transporter werken aan het leveren van allerlei soorten ladingen, de Caravelle-versie doet dienst als een kleine bus of gezinsauto, exclusieve Multivan-versies hebben de voorkeur van zakenmensen, voor wie het beeld heeft plaatsgemaakt voor ergonomie, comfort en veelzijdigheid; dit model van directe concurrenten beroven. Er is ook altijd een versie van Camper geweest, waarin reisavonturators er weken en zelfs maanden in konden doorbrengen.

VW T-opties op het thema van de camper zijn altijd fantastisch geweest. Wijzigingen "Avtodom" doen beide in de fabriek, en veel andere bedrijven die ziek zijn met het thema caravan. Kortom, iedereen is beperkt tot een hefdak en de installatie van keukenapparatuur in de camper. Maar experts van het Welsh bedrijf Overlander Motorhomes besloten om het probleem van het bouwen van een camper aan de andere kant te bespreken en noemden het allemaal DoubleBack. De camper was gebaseerd op de langgerekte VW Caravelle, die werd onderworpen aan een zeer slimme "domesticatie".

DoubleBack, letterlijk "dubbele rug". Het zogenaamde ontwerp, dat de achterkant van de VW T 2 meter verlaat, zoals een etui met potlood, en is geïnstalleerd op 2 steunen. Hiermee kunt u het interne volume van een woonwagen bijna 2 keer verhogen. In de cabine van de camper zijn er een eetgroep, een gootsteen, een fornuis, een kleine koelkast en een kast. In het glijdende gedeelte (dat 600 kg kan weerstaan) Er is een uitklapbaar tweepersoonsbed. Het woonvoertuig heeft een hefdak, waardoor het rechtop in de cabine kan staan. De camper heeft ook een eigen functie van VW, wanneer de voorstoelen in de richting van de woonruimte kunnen worden gedraaid. Ingeklapt verbruikt de extra woonmodule slechts een klein beetje de interne ruimte van de camper en loopt deze uit in slechts 45 seconden. Zo'n camper kost ongeveer 87.000 euro. Duur, maar nog steeds goedkoper dan zelfs een kleine, hoogwaardige camper.
Bekijk de video: ZZ Top - Doubleback (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter