Externe generatorswitch

We zijn blij om u de nuttige ontwikkeling van onze specialisten te presenteren - het schakelblok op afstand van de generator.

De externe uitschakelingsunit van de generator is een eenrichtingsradio-besturingsapparaat dat is geoptimaliseerd voor het verzenden van één opdracht.

Het is vaak zo dat de generator, meestal zo ver mogelijk bij de consument geïnstalleerd, gedempt moet worden zonder het gebouw te verlaten. Wanneer u bijvoorbeeld naar bed gaat en 's nachts naar buiten gaat met een lantaarn en in de kou kijkt om de benzinekrachtcentrale (of diesel) uit te zetten, en nog meer om later terug te keren naar een donkere kamer, voelt het niet alsof dit apparaat onmisbaar is.

De goedkoopste, en daarom het meest vaak voorkomende, generatoren met een vermogen van maximaal 1 kW (in het gewone spraakgebruik bekend als "kubussen") hebben een elektrische ontstekingsonderbreker. Het wordt naar de sleutelschakelaar op het bedieningspaneel gebracht. Het is deze schakelaar en "perst" het voorgestelde apparaat door middel van een radiocommando. Dankzij de afmetingen van het apparaat kan het gemakkelijk in de generatorbehuizing worden geplaatst. Verbinding kan elke elektricien maken. Het apparaat wordt gevoed door een 12-volt gelijkrichter, ook beschikbaar in dergelijke generatoren.

Voor een eenvoudigere aansluiting of voor generatoren zonder laagspanningsgelijkrichter is ook een versie van het apparaat met AA-batterijen ontwikkeld. Een dergelijk apparaat heeft een klein stroomverbruik in de standby-modus. Bij gebruik in de winter blijven echter niet alle soorten batterijen functioneel, waarmee rekening moet worden gehouden.

De afstand van de afstandsbediening, met de antenne van de ontvanger uitgevouwen en de afstandsbedieningsantenne uitgevouwen, bedraagt ​​ten minste 500 m in de open ruimte en ten minste 25 m in moeilijke omstandigheden.

U kunt dit apparaat in onze winkel kopen voor de prijs:

  • 1900 wrijven. voor apparaat zonder voeding van AA-batterijen
  • 2400 per apparaat met AA-batterij

Bekijk de video: Externe effecten (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter