Houten camper

In Amerika wordt caravanning met een trailerhuisje, een trailer met een houten huis erop, steeds populairder! De grootte van dergelijke 'houten' stacaravans kan lijken op de rest van de aanhangwagens in Amerika: groot, zeer groot en gigantisch.

Deze stroom ontstond om verschillende redenen in verschillende delen van Amerika. Een van hen zegt dat toen de eigenaar zijn huis verloor, als gevolg van een nieuwe orkaan, hij een idee had hoe het te maken zodat je bij de eerste waarschuwing voor een dreigende dreiging snel dingen kon verzamelen, het huis aan je pick-up kunt bevestigen en ga diep het continent in. En zo verscheen het eerste houten huis op wielen en daarachter ging de transportband aan.

Voor comfort zijn dergelijke huizen niet onderdoen voor traditionele kampeerders. Er is een complete keuken, toilet en douche, verwarming op gas. Er zijn slaapplaatsen op de tweede verdieping. Zo'n trailerhut heeft een hellend dak en een veranda, net als echte houten huizen!

En de ongewone caravan wint van zijn plastic campers met zijn buitengewone uiterlijk, het vermogen om niet gecombineerd te combineren, en natuurlijk het vermogen om overal en altijd in een echt houten huis te wonen zonder de reis te verlaten!


Bekijk de video: CamperExpo in Houten 042 (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter