Cross Lander. Off-road is van ons

We presenteren je aandacht het eerste Russische project van off-road trailer dacha - Cross Lander, dat echt de aandacht verdient.

De voorwaarden die de klant tijdens de productie stelde waren behoorlijk op Russische wijze. De off-road-trailer moest zowel op de snelweg (getrokken in een dure Japanse SUV) als off-road (gekoppeld aan het Soviet-terreinvoertuig op rupsbanden) even goed houden. Temperatuurbereik van - 30 ° C tot 40 ° C.

montuur

Krachtig ladderframe van zijn eigen ontwerp. Coating - heet verzinken.

Ophanging en remmen

Ophanging suspensie met dubbele schokdempers Koni. Betrouwbaarheid en eenvoud van constructie - dat is noodzakelijk van de asfaltverharding af. De afmetingen van de wielen - 315 / 75R16. De aanhangwagen is uitgerust met een mechanisch gekarteld remsysteem. Naafmontage met rem- en remcilinder met koppelingsinrichting - vervaardigd door Knott.

lichaam

Het lichaam van de aanhangwagen is gemaakt van aluminium gelast frame met isolatie.

Ommanteld aan beide zijden van het composietpaneel. Wanddikte - 30 mm. Het dak van de aanhangwagen is opgetild, gekanteld. Dit laat in de achterkant van de trailer huisjes (namelijk in de keuken en in het toilet) is in volle groei.

De wanden van het vouwdak zijn gemaakt van massief glasvezel, wat het, in tegenstelling tot Australische en Amerikaanse tegenhangers, bestand maakt tegen wind en regen. Aan de zijkanten van de aanhangwagen bevinden zich twee kunststof open ramen met dubbele laag, evenals één achter in het opklapbare deel van het dak. Alle ramen hebben een zonwering en een muskietennet. Productie - Dometic / Seitz.

Langs de omtrek van de aanhangwagen is bescherming tegen mogelijke schade door takken en stenen geïnstalleerd. Op de onderste perimeter - van een stalen buis, op de bovenkant van het lichaam - van aluminium. Daarachter is een krachtige beugel met een full-size reservewiel, brandstofblikken en een Hi Jack-rekaansluiting.

loodgieterswerk

De aanhangwagen is uitgerust met een plastic tank voor schoon water met een verwarmingscapaciteit van 190 liter, die is gebaseerd op de achteroversteek tussen de zijpanelen van het frame en beschermd tegen beschadiging door een aluminiumplaat met een dikte van 6 mm.

Het lichaam heeft een filtersysteem en een externe waterpomp met een drukschakelaar. Zinken in de keuken en douchen in de toiletruimte.

Water wordt verwarmd door een ketel van 14 liter ingebouwd in de Truma Combi 4 E-verwarmer.

Ook in de buitenste bagageklep is een extra buitendouche.

verwarming

De wooneenheid wordt verwarmd door een gecombineerde gas / elektrische verwarmer Truma Combi 4 E. De kracht van een gasbrander is 4 kW, het vermogen van een elektrisch verwarmingselement is 1,8 kW. Warme lucht wordt naar de cabine gevoerd via speciale luchtkanalen, inclusief het toilet.

meubilair

Het meubilair is gemaakt van hetzelfde composietmateriaal als de muurbekleding. Bevestigingsmateriaal - klinknagels.

Stroomvoorziening

Op het dak van de aanhangwagen is een monokristallijn zonnepaneel van 130 W geïnstalleerd.

Met het paneel kunt u een heliumbatterij opladen met een capaciteit van 100 mAh, die zich in de woonmodule bevindt.

Het is ook mogelijk om de batterij op te laden via het externe netwerk 220V, en ook via de generator van de autotractor. Er is een ingebouwde omvormer.

keuken

De keuken van de off-road trailer bevindt zich aan de achterkant en bestaat uit een spoelbak, een gasfornuis om te koken, een Dometic koelkast (12 / 220V of gas) en een werkblad.

slaapkamer

Aanvankelijk was de trailer gebouwd voor vier personen. De onderste eetplaats is omgevormd tot een tweepersoonsbed. Hetzelfde tweepersoonsbed was gepland in het hefdak. Maar later besloot de klant om het te weigeren.


Het duurde bijna een half jaar om deze piloot te bouwen. Deze trailer is aan de klant geleverd en heeft de eerste off-road tests al met succes doorstaan.


Bekijk de video: Isuzu D-max offroad met aanhangwagen (Januari- 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter