Autotravelbox - de autohouse in uw auto!

Het Russische bedrijf Autotravelbox heeft een origineel accessoire gelanceerd voor de productie van een snelle overnachting in uw auto.

Dit ding zal niet worden vervangen door alle toeristen en auto-reizigers, die liever in een auto verblijven in de schuilplaats van een wilde natuur of parkeerplaats voor de gebruikelijke hotelkamers.

In de reistoestand is het product van Autotravelbox een verzamelkoffer bestaande uit zeer duurzame kunststof panelen en aluminium buizen. Het hele idee was geleend van het Zweedse bedrijf Swissroombox, maar het is de moeite waard om op te merken dat het Russische ontwerp niet inferieur van kwaliteit is aan de Zweden. In gemonteerde toestand kan de koffer worden verplaatst met behulp van een handig handvat en ingebouwde wielen.

De koffer heeft 2 productie-opties: in de versie "CAR" kunt u een ligplaats in elke personenauto regelen met een carrosserie met twee volumes (hatchback of stationwagon). Als u een minivan heeft, bent u beter geschikt voor "VAN". Weeg sets van "CAR" en "VAN" 29 en 38 kg. respectievelijk.

Het monteren en repareren van deze constructeur vereist geen tussenkomst in uw auto. De achterkant van het gecombineerde bed wordt op de vloer van de auto bevestigd en is in hoogte verstelbaar. De voorkant is opgehangen aan de veiligheidsgordel vooraan en heeft ook een functie voor het aanpassen van de hoogte. Dus, ongeacht hoe uw auto geparkeerd staat, u kunt uw slaper altijd aan de horizon zetten.

Volgens de fabrikant duurt het aanbrengen van een bed in uw auto niet langer dan 5 minuten. Ook in elke set zijn er gemakkelijk verwijderbare picknicktafels, waarvan de installatie niet meer dan twee minuten duurt.

Met Autotravelbox kunt u wachten met de aankoop van een volwaardige camper en genieten van een comfortabele rust weg van de bewoonde wereld. Vergeet niet dat de doorgankelijkheid van een auto altijd beter is dan die van een camper of een auto in combinatie met een caravan. Maar in het geval van Autotravelbox krijgt u een gegarandeerde hardtop boven uw hoofd.

Loading...

Laat Een Reactie Achter