Een camper huren

Een stacaravan huren: voordelen en kansen

Elke reiziger moet een aantal saaie alledaagse vragen oplossen: wat u moet meenemen, hoe u dingen moet inpakken, in welk hotel u moet verblijven, enzovoort. In een onbekende stad moet je veel geld betalen voor een hotelkamer of een huurwoning, en wanneer je de stad uitgaat, verwacht een toerist te slapen op een hard tapijt in een tent gedrenkt in de regen. Als u een stacaravan huurt, kunt u echter al deze ongemakken kwijt: u krijgt een hoog niveau van comfort en u kunt overal heen.

Wat is een camper?

Een klassieke caravan is een licht commercieel of vrachtwagenchassis waarop een residentiële module is geïnstalleerd. De leefruimte kan direct in de bestelwagen of in de aanhangwagen worden geplaatst, dergelijke aanhangwagens worden ook caravans genoemd. In een kleine ruimte is het mogelijk om een ​​volledig uitgeruste woning uit te rusten met alle stadsvoorzieningen: een droge kast, een douche, een keuken met een gootsteen en een fornuis - dit alles laat u toe lange afstanden af ​​te leggen zonder een hoog niveau van comfort te ontkennen.

Deze dienst, zoals het huren van een camper, is in veel landen wijdverspreid. Voor reizigers opent het verschillende winstgevende mogelijkheden:

• Je kunt jezelf niet beperken bij het kiezen van routes. Waar je ook bent, je zult comfortabel en gemakkelijk zijn: je kunt naar elke stad gaan voor vakantie en festivals, vissen, toeristische routes overwinnen en zelfs weg van de beschaving, je geweldig voelen.
• Dit is een geweldige oplossing voor zowel alleenreizenden als gezinnen met kinderen. Niet alleen jonge romantici reizen in campers in het buitenland, maar ook gepensioneerden, omdat je met dergelijk vervoer jezelf niet het comfort van het huis kunt ontzeggen.
• Het is gewoon heel interessant en spannend als je voor de eerste keer met een camper reist.

In Europa en de Verenigde Staten zijn speciale campers ingericht voor campers, waarbij de auto voor onbepaalde tijd kan worden geïnstalleerd. In Rusland begint een dergelijke infrastructuur zich pas te ontwikkelen, maar er zijn ook geen harde beperkingen. In Europa kan de autohouse bijvoorbeeld niet naar de straten in het stadscentrum rijden of stoppen op de gebruikelijke parkeerplaats. Volgens de Russische wet wordt het beschouwd als een gewone auto en worden er geen speciale eisen aan gesteld.

Soorten campers

Met huurwoningen op wielen kunt u verschillende soorten vervoer huren, uitgerust voor permanente bewoning. Ze kunnen worden ontworpen voor 2 tot 9 personen, de aanhangwagen van campers met aanhangwagens varieert aanzienlijk. Alle campers zijn onderverdeeld in auto's en opleggers: in het eerste geval is de camper een onafhankelijk vervoermiddel, in de tweede geval is er een tractor nodig om over de weg te rijden.

In de Europese classificatie zijn er verschillende soorten motorhomes:

• Geïntegreerde auto's waarin de cabine deel uitmaakt van de woonruimte. Dit zijn auto's met een hoog comfortniveau met een uniek ontwerp, ze worden als elite beschouwd. Dit is de duurste optie, maar u kunt bijna elk ongemak onderweg vergeten.
• Semi-geïntegreerde campers zijn voornamelijk uitgerust op het chassis van Fiat, Renault, Ford en andere Europese merken. De behuizing is op een standaard chassis gemonteerd, dergelijke auto's hebben een uitstekende manoeuvreerbaarheid en goede rijeigenschappen. Lichaamsmaten zijn beperkt, dit is een goede optie voor een klein gezin.
• Kastenvagen - woon minivan. In Europa worden ze meestal gebruikt voor korte uitstapjes buiten de stad of voor comfortabel familiereizen over korte afstanden. Minivan is uitgerust met meubels en basisvoorzieningen.
• Alkoofstacaravans zijn de beste optie voor een groot bedrijf. Boven de bestuurderscabine bevindt zich een alkoof met een ingebouwd tweepersoonsbed, een ruime carrosserie waarmee zelfs een grote groep reizigers comfortabel kan verblijven.

Voordelen van het huren van een stacaravan

Huur een camperplaats - de perfecte oplossing voor een comfortabele reis. In Russische omstandigheden kunnen weinigen het zich veroorloven om een ​​camper te kopen en te onderhouden, maar deze kan gemakkelijk worden gehuurd. Ons bedrijf biedt een ruime keuze aan voertuigen, een goede oplossing kan voor een willekeurig aantal passagiers worden gekozen.

Het huren van een stacaravan in Moskou is mogelijk tegen gunstige voorwaarden: een minimum aan documenten is voldoende om een ​​volledig uitgeruste mobiele woning voor tijdelijk gebruik te krijgen. Tientallen vaste klanten werken met ons samen, die al de voordelen van deze optie van rust hebben gerealiseerd. Om een ​​camper te huur in Moskou te krijgen, bel ons nu meteen!

Bekijk de video: Instructievideo camper huren (November 2019).

Loading...

Laat Een Reactie Achter