Huur een camper. Kansen die je niet kende

Nieuwe kansen voor autotoerisme: verhuur van campers

De uitdrukking "stacaravan" komt steeds vaker voor bij de ontwikkeling van caravans - een speciaal type autotoerisme. Steeds meer mensen verlaten de gebruikelijke treinen en vliegtuigen met een verblijf in hotels ten gunste van stacaravans. Met deze auto's kunt u elke dag lange afstanden afleggen en tegelijkertijd op elk moment rusten met maximaal comfort. Als je een camper in Moskou huurt, kun je naar elk deel van Rusland gaan, van Karelië tot de Zwarte Zee, voor een onvergetelijke vakantie, weg van de bewoonde wereld of, integendeel, om onbekende steden te zien.

Kenmerken van caravans als een soort toerisme

De huur van een woonwagen of een auto met een uitgeruste woonruimte opent nieuwe kansen voor toeristen. Allereerst is het bewegingsvrijheid: het is niet langer nodig om afhankelijk te zijn van spoor- en busroutes, maar ook om problemen met accommodatie op te lossen. Caravanning stelt u in staat om op elk moment in elke richting te gaan en te ontspannen, terwijl inwoners van de stad het gebruikelijke comfort niet hoeven op te geven.

Een caravan, dat wil zeggen een auto met een aanhanger of een ruim uitgeruste camperplaats, is niet alleen een voertuig. In het lichaam of de aanhangwagen is alles geïnstalleerd wat nodig is voor levensondersteuning: een keukenblok, een toilet, een douchecabine, een koelkast, meubels - dit alles maakt het mogelijk om tijdens het reizen niet thuis ongemak te ervaren. Tijdens het parkeren kunt u volledig ontspannen, terwijl reizigers zichzelf kunnen voorzien van warme maaltijden en voldoen aan alle hygiënevereisten.

Caravaning in Europa maakt het mogelijk om een ​​goed ontwikkeld infrastructuurnetwerk te gebruiken: campers voor campers zijn uitgerust in de buitenwijken en op de snelwegen, zodat je ze kunt vullen met water, de gebruikte vloeistof kunt aftappen, batterijen kunt opladen, enz. In Rusland is deze toeristische sector nog maar net begonnen, maar hij is snel steeds populairder worden. Dus als je een caravan in Krasnodar huurt, kun je de hele zomer naar de zee gaan en een bezoek brengen aan de populairste toeristische attracties.

Voordelen van het huren van een stacaravan

Niet elk gezin kan het zich veroorloven zijn eigen camper te kopen. In Europa beginnen de kosten van een gebruikte camper vanaf 5.000 euro, en nieuw uitgeruste auto's zijn veel duurder. Bovendien zullen er problemen zijn met de opslag en het onderhoud van een dergelijke machine, het zal niet erg handig zijn voor nabije stadsstraten.

De beste oplossing voor het probleem is het huren van een camper: de camper is beschikbaar voor tijdelijk gebruik tegen lage tarieven, deze is veel goedkoper dan de gebruikelijke kosten voor levensonderhoud en de reis zelf op andere soorten vervoer. Door goedkoop een camper te huren, kunt u elke stad bezoeken en met eigen ogen de meest interessante bezienswaardigheden bekijken. Bij het kiezen van kampeerders te huur, moet u zich concentreren op verschillende basisparameters:

• Voertuigtype. Er zijn campers en trailers, huisjes. De eerste optie is mobieler, maar de woonruimte is kleiner. Uitgeruste aanhangwagen geschikt voor degenen die willen reizen met lang parkeren zonder al te veel haast.
• Vereisten voor comfort. Het handigst zijn geïntegreerde campers met een hoog comfortniveau. Geavanceerde technische systemen laten je niet alle voorzieningen van de stad tijdens de reis ontkennen.
• Voertuigafmetingen. Een camperplaats is veel gemakkelijker te beheren in een stad dan een aanhangwagen, terwijl er nog steeds heel voorzichtig moet worden gereden.
• Financiële kansen. De kosten voor het huren van een woonwagen en campers variëren enorm. Maar wanneer u met een caravan rijdt, wordt er meer brandstof uitgegeven ...

Het huren van een geïntegreerd motorhome met een uniek ontwerp en een hoog niveau van comfort zal het mogelijk maken om lange afstanden te overbruggen en te genieten van elke minuut reizen. Ontdek de mogelijkheid om een ​​rijke en interessante vakantie door te brengen zonder extra kosten.

Hoe een motorhome te huren?

Neem contact op met de experts van ons bedrijf om een ​​voertuig te kiezen dat voldoet aan uw behoeften en financiële mogelijkheden. Het maken van de arena kost niet veel tijd, want het is genoeg van een minimum aan documenten. Akaravans worden te huur aangeboden, volledig uitgerust met alles wat nodig is om comfortabel te kunnen leven tijdens een reis, u hoeft niets te kopen.

Om een ​​camper te huren, moet u beslissen over het aantal dagen, het is raadzaam om de vakantietijd te berekenen met een kleine reserve. Voor elke klant bieden wij een individuele, voordelige oplossing om het huren van de meest geschikte en betaalbare te maken. Honderden klanten hebben al gebruik gemaakt van onze service en hebben een onvergetelijke vakantie doorgebracht. Beoordelingen bevestigen dat het huren van een stacaravan de beste oplossing is voor een comfortabel verblijf.

Bekijk de video: Aardevrouwen spreken (Januari- 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter