Aqua Kem Sachets - niet een druppel van!

Wij presenteren u, die de chemie al bekend is geworden voor de droge kast, in het nieuwe formaat - tassen. De nieuwe vorm van sachets verschilt gunstig van de Thetford Aqua Kem-vloeistof, die we kennen, voornamelijk omdat het niet mogelijk is om het te morsen. Heb je ooit de effecten van per ongeluk gemorste chemie voor een droge kast geëlimineerd? De situatie is niet prettig.

Thetfod Aqua Kem Sachets is een speciaal poeder, gedoseerd in nette zakjes (sachets), gemakkelijk oplosbaar in water. Sachets zijn bedoeld voor het reinigen van de bodemtank van het droge toilet Thetford, Dometic en andere fabrikanten van cassettetoiletten voor de caravan. Oplost in water, versnelt de stof het proces van ontbinding van vast afval en toiletpapier met behulp van biologische effecten. Bovendien vermindert Aqua Kem Sachets de vorming van gassen en geuren. Dankzij de nieuwe verpakkingsvorm is het poeder zeer eenvoudig en veilig in gebruik. Voeg gewoon een zak toe aan de bodem van de tank voor het afval van uw composttoilet.

Wijze van gebruik:

  • Plaats de Aqua Kem-zak in de onderste (afvoer) tank van uw toilet (één sachet is ontworpen voor een 20-liter tank)
  • Voeg 3 liter water toe om het bioactieve poeder op te lossen.
  • Nadat u het afval hebt leeggemaakt (op een speciaal daarvoor bestemde plaats), spoelt u de onderste tank met water.

Het is belangrijk. Het is onmogelijk om tegelijkertijd andere biochemische additieven te gebruiken.

Handige sachets Thetford Aqua Kem Blue Sachets maken uw reis comfortabeler met de camper. U kunt Thetford Aqua Kem Blue Sachets kopen in onze winkel.

Bekijk de video: GUMMY WORMS - Halloween recipe (Januari- 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter