Airstream 685

Airstream heeft aangekondigd dat op de jaarlijkse tentoonstelling The Motorhome, Caravan & Camping Show (waar het belangrijkste onderwerp zal zijn om een ​​camper te kopen, een aanhangwagen-dacha te kopen, een woontrailer te kopen, een camper te kopen, een huis op wielen te kopen, een aanhangwagen te kopen), die vanaf 14 juli in Londen zal worden gehouden. 19 februari 2012, presenteert zijn nieuwe model Airstream 685! Deze ruime caravan op wielen zal gericht zijn op een groot gezin, waar alle Airstream-campers eerder aan ontbraken. De nieuwe Airstream 685 is gebaseerd op de vorige generatie van het tweeassige motorhome Airstream 684 Series 2, 2,5 meter breed en onderscheidt zich van de aanwezigheid van drie eenpersoonsbedden aan de achterkant van de camper.

Anthony Slokok, technisch directeur van Airstream in Europa, zei: "Sinds we de grote tweeassige motor Airstream 684 naar de Europese markt brachten, waren we er zeker van dat we nog steeds een aanhangwagen moeten produceren voor gezinnen met twee of drie kinderen. De Airstream 685 is zo ontworpen dat 5 personen met individueel comfort kunnen slapen en we denken dat dit een groot succes zal worden. "

De nieuwe ingenieuze lay-out heeft drie bedden, omlijst door een Italiaans gemaakte aluminiumlegering. Het bovenste stapelbed is 1913 * 765 mm groot, het gemiddelde is 1822 * 718 mm en de onderste is 1978 * 753 mm. Inclusief houten skeletframe en matras, 100 mm dik. Elk bed heeft individuele verlichting en een 12V-aansluiting. De slaapkamer heeft 5 laden, wat betekent dat de trailercottage Airstream 685 vrij ruim is en alle vijf familieleden met hun bezittingen kan opnemen en iedereen comfortabel kan passen.

De achterkant van de caravan wordt een echte slaapkamer wanneer de deur van de badkamer 90 graden wordt geopend en de voor- en achterkant van de aanhanger wordt gescheiden. Airstream-camper vanaf de voorzijde kan een tweepersoonsbed hebben van 2212 * 1392 mm. Of 2 eenpersoonsbedden 1781 * 710 mm. per stuk.
Het nieuwe trailerhuis Airatream 685 heeft ook een vergrote douchecabine, een keuken en een woonkamer.

"Al vele jaren is het altijd van belang geweest om een ​​Airstream-woonwagen te hebben voor grote Europese gezinnen, en nu kunnen we zo'n stacaravan aanbieden voor een gezin van 5 personen." De gezinscamper was nog nooit zo luxueus en we zijn erg blij met de resultaten. "

U kunt een woontrailer Airstream International 685 in Europa kopen vanaf 75.000 euro. Het ontvangen van bestellingen wordt in het voorjaar uitgevoerd.

Bekijk de video: Airstream Renovation. How Much Did It Cost?! (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter