Hoe kies je de juiste trekker voor de aanhanger?

De handleiding voor elke auto (meestal aan het einde van de handleiding) geeft tabelgegevens over het maximaal mogelijke gewicht van de getrokken aanhanger. In dit geval is de aanhangwagen uitgerust met een remsysteem, de maximaal toegestane gewichtslimiet voor het slepen van meer. Dergelijke gegevens over de auto komen vrij vaak voor en als u geen bedieningshandleiding hebt, kunt u deze vinden op gespecialiseerde online forums gewijd aan een specifiek automodel.

Er is ook een goede Engelse site //www.whattowcar.com/, waarbij je door een aantal parameters op de tractor en de aanhangwagen te scoren, vrij nauwkeurig de ene naar de andere kunt selecteren.

Het is ook vermeldenswaard dat, volgens de regels van de weg, de BE-categorie niet vereist is als de maximale massa van de aanhangwagen en de maximale massa van de tractor in totaal niet meer dan 3500 kg is, en de maximale massa van de aanhangwagen minder moet zijn dan het leeggewicht van uw auto.

Het kiezen van een autotractor voor een zware aanhangwagen, het loont de moeite om de voorkeur te geven aan een dieselmotor als meer economisch en met een hoog koppel.

Bij het besturen van een trein op het grondgebied van onze uitgestrekte, waaronder en in de winter wordt de voorkeur gegeven aan vierwielaandrijving.

Bekijk de video: Overbeladen caravan levensgevaarlijk (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter