Westfalia

Westfalia - mobiliteit in alles en altijd

"Rust moet comfortabel zijn en waar je ook bent, je moet je altijd thuis voelen, en dit is alleen mogelijk als het huis altijd bij je is", is het hoofdprincipe van het Nederlandse bedrijf Westfalia-Automotive, dat 1966 produceert spanschroeven, eenvoudig te installeren op verschillende platforms.

Van de smederij tot de beroemde camper

Het bedrijf Westfalia verscheen in 1844 dankzij Johansen Byrd Nobel, die zijn eigen smederij opende. Lange tijd was de hoofdspecialisatie de vervaardiging van metaalproducten voor verschillende doeleinden. Pas in 1932 begon het Westfalia-merk tractiekoppelingsinrichtingen voor aanhangwagens te produceren en in 1966 begon het bedrijf trekhaken te produceren met een afneembare kogel. In 1987 werd het systeem verbeterd, het snellossende mechanisme werd volledig automatisch.

Eerste prijzen

In 1994 werd de Europese richtlijn 94/20 in Europa aangenomen, volgens welke het eerste certificaat van overeenstemming aan Westfalia werd verstrekt voor de trekhaken die zij produceerden. In 1995 lanceerde het merk de productie van de eerste aluminium trailers, die in 1996 de EUROPEAN ALUMINIUM AWARD kregen. In 2010 ontving Westfalia het Duitse tijdschrift "auto, motor und sport" als het beste merk.

New Horizons

In 1999 werd de divisie in WESTFALIA-Automotive GmbH & Co en Westfalia-Werke GmbH & Co, die zich afzonderlijk begon te specialiseren in de productie van campers, aanhangwagens en trekhaken. In 2002 startte het merk met de productie van elektrische trailers.

Verbetering van de technologie, het bedrijf verwierf in 2006 de productiecapaciteit van het Franse bedrijf SIARR en in 2007 - het Zweedse Monoflex.

specialisatie

Het merk Westfalia is bekend bij velen, als een fabrikant van niet alleen trekhaken en caravans. Sinds 2008 zijn Westfalia-fietsenrekken, autorekken en koppelingsapparatuur populair geworden op de Russische markt. Motorhomes zijn een van de productiegebieden van het merk geworden op basis van hun eigen ontwikkelingen, evenals gezamenlijke projecten met bekende automakers.

Als we het hebben over Westfalia-caravans, onderscheiden ze zich door hun lage prijs terwijl ze optimale omstandigheden creëren om tijdens de reis te leven. Onder de populaire modellen van woonwagens kan Westfalia worden geïdentificeerd:

  • Minivan Westfalia Michelangelo, gepresenteerd in 2003. Voor het gemak van reizigers, het heeft een koelkast, dubbele kachel, kledingkast, wastafel. Het model wordt gepresenteerd in verschillende versies voor 2, 3, 4.5 en 6 stoelen.
  • In 2009 bracht Westfalia een nieuwe autohouse uit op basis van Fiat Scudo, met plaats voor 6 personen, een keuken, een badkamer, ruime laden voor spullen.
  • Westfalia Columbus, uitgebracht in 2012 op basis van Fiat Ducato. Het heeft een tweepersoonsbed, een wastafel, een douche, een toilet, een gasfornuis en een koelkast.
  • WESTFALIA James Cook - een comfortabele camper op basis van een Mercedes, biedt u een hoge mobiliteit en de mogelijkheid om overal uit te rusten.
  • Westfalia Club Joker is een Volkswagen-stacaravan. Het is mogelijk om in vier te reizen. Er is een badkamer, een keuken en plekken om te recreëren.

Over het algemeen is de Westfalia-camper mobiliteit en comfort. Ze kunnen op elke weg reizen, wetende dat het huis altijd is waar je bent.

Bekijk de video: VW Camper Tour - Westfalia Kepler One (Januari- 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter