Weinsberg

Campers en caravans Weinsberg - de standaard van echte kwaliteit

Campers en caravans van het Duitse bedrijf Weinsberg zijn erg populair bij autotouristen in vele landen over de hele wereld. De producten van dit merk, vervaardigd sinds het begin van 2000, zijn immers niet alleen opmerkelijk voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en stijlvol design, maar ook voor een betaalbare prijs. Voertuigen voor autotoerisme, die door Weinsberg worden vervaardigd, zijn hoofdzakelijk gericht op het middelste en budget prijssegment. Daarom kunnen ze bijna alle kopers veroorloven die dol zijn op reizen "op wielen".

Dit Duitse merk wordt elk jaar sterker en sterker op de Europese en wereldmarkt. Het bedrijf houdt zich immers aan het hoofdprincipe: hoogwaardige kwaliteit moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom worden er voortdurend nieuwe technologieën geïntroduceerd in de productie van campers en caravans van Weinsberg, waardoor niet alleen de betrouwbaarheid, veiligheid en prestaties van voertuigen kunnen worden verhoogd, maar ook hun marktwaarde kan worden verminderd.

Modelseries voor campers en caravans Weinsberg

Voor de hele tijd van zijn bestaan ​​lanceerde het bedrijf Weinsberg 4 modellijnen van motorhomes:

  • CaraHome. Ruime, ruime en comfortabele caravans in Weinsberg CaraHome zijn een ideale keuze voor diegenen die hun vakantie, vakanties en het grootste deel van hun leven willen doorbrengen op reis. Ze zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen - van vouwbanken tot een complete keuken. In tegenstelling tot andere "caravans" -modellen van het bedrijf Weinsberg, hebben semi-geïntegreerde CaraHome-campers veel meer interne ruimte, waardoor 4-6 personen tegelijkertijd kunnen reizen. Bovendien onderscheiden ze zich door hun elegante uiterlijk en zorgvuldig ontworpen interieur.
  • CaraCompact. Weinsberg heeft er alles aan gedaan om te voldoen aan de behoeften van alle klanten, zowel zij die reizen met grote gezinnen als zij die de wereld rondreizen in een klein bedrijf van 2-3 personen. Daarom is het CaraCompact-modellengamma gemaakt. "RV's", die deel uitmaken van deze serie, hebben compacte afmetingen en een laag gewicht, wat een positief effect heeft op hun manoeuvreerbaarheid en dynamiek. De breedte van de CaraCompact-campers is niet groter dan 2,2 m en de hoogte van de carrosserieën is slechts 2,72 m. In elke ruimte wordt standaard een ruime koelkast van 147 liter aangeboden, waarin u de voorraad producten enkele maanden van tevoren kunt opslaan. Keukens in CaraCompact-caravans zijn uitgerust met gasfornuizen met 3 branders, wasbakken voor het afwassen en comfortabele draaitafels.
  • carabus. "Zoveel ruimte op zo'n klein gebied" - deze specifieke slogan beschrijft de belangrijkste kenmerken van het modellengamma van CaraBus-campers. Ondanks de vrij bescheiden afmetingen van het lichaam, is de binnenkant van de cabine echt waar te keren. Een groot aantal meubels en diverse accessoires in de Carabus-camper creëren geen gevoel van benauwdheid en ongemak. "RV's" uit dit modellengamma zijn uitgerust met elektronische displays die informatie weergeven over de toevoer van water, elektriciteit en gas; douchestallen; comfortabele bedden; muskietennetten en vele andere apparaten die nodig zijn voor comfortabel reizen.
  • Glut showcar. Dit is een speciale serie "caravans" Weinsberg, die speciaal is gemaakt voor kenners van ongewoon ontwerp. Qua uiterlijk doet de Glut Showcar-camper denken aan gewone minibusjes. Echter, onder deze verschijning ligt bijna 13 vierkante meter leefruimte. In de cabine zijn er verschillende bedden (maximaal 4 stuks., Afhankelijk van de configuratie), keukenapparatuur, gestoffeerde meubels en vele andere voorzieningen. Tegen een vergoeding (ongeveer 8 duizend euro) kan de koper een exclusief ontwerp van de camper bestellen en het uiterlijk in sportstijl opnieuw uitbrengen.

Het bedrijf Weinsberg is ook betrokken bij de montage van aanhangwagens, huisjes. Het CaraOne-modellengamma (het enige in het assortiment van de fabrikant) onderscheidt zich van het oorspronkelijke ontwerp, de betrouwbaarheid en de brede functionaliteit. Deze caravans zijn uitgerust met 107-liter koelkasten, hoekopvangbakken, cassette-toiletten en een volwaardige mini-keuken. Op verzoek van de koper kan bestellen en vele andere extra opties.

Unieke aanbiedingen van het bedrijf Weinsberg

Het Duitse bedrijf Weinsberg werd de eerste fabrikant van campers, die een speciale uitrusting, meubels en uitrusting ontwikkelde voor de inrichting van kindercaravans. De CaraCids-kit bevat een unieke wasbare wandbekleding in de stijl van de kinderkamer (die gemakkelijk kan worden gereinigd van sporen van viltstiften), valbescherming voor baby's, handige schappen voor het opbergen van speelgoed en schoolbenodigdheden, evenals vele andere apparaten. Bovendien bevat deze set een speciaal sanitair (toiletten en wastafels), ontworpen om tegemoet te komen aan de kleine groei van kinderen.

Het bedrijf Weinsberg blijft zich tot op de dag van vandaag actief ontwikkelen. Erkenning van tevreden klanten, de wens om nieuwe hoogten te veroveren, evenals liefde voor hun werk - dit is wat de ontwerpers, ontwerpers en ingenieurs van het bedrijf inspiratie en verlangen geven om vooruit te komen.

Bekijk de video: CamperTobi - WEINSBERG CaraCompact Edition Pepper Modell 2019 - Caravan Salon 2018 - Roomtour (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter