Roller team

Het bedrijf "Trigano Spa" heeft in 2002 een nieuwe lijn campers gelanceerd onder de merknaam "Roller Team". De populariteit van het merk kwam voort uit een uitstekende productkwaliteit die voldoet aan alle internationale eisen en een betaalbare prijs, die lager is dan die van Duits en Frans (leiders in productie in Europa, stacaravans). Grillige Europeanen waarderen altijd de bouwkwaliteit, en het Italiaanse "Roller Team" heeft het op het hoogste niveau, dus de meest veeleisende klanten geven het zijn geld.

Hoe te slagen

De fabrikant van campers "Trigano Spa" stopt nooit bij het behaalde succesvolle resultaat. Hij wordt gekenmerkt door de constante verbetering van zijn producten. Dus in 2009 verbeterde zijn moederbedrijf alle processen en productiefasen. Veel componenten van campers zijn naar hetzelfde sjabloonsysteem gebracht, waaronder voertuigen die zijn gefabriceerd onder het merk "Roller Team". Deze optimalisatie van de productie maakte het mogelijk om een ​​breed scala aan producten op dezelfde productielijnen te produceren, waardoor we de producten nog beter konden maken en tegelijkertijd de prijs konden verlagen. Zo'n redelijk bedrijfsbeleid hielp haar om op te staan ​​tijdens de laatste wereldwijde economische crisis.

In 2014 besloot de fabrikant om samen te werken met het Italiaanse concern FIAT. Dankzij dit werd een nieuwe generatie campers geproduceerd onder de merknaam "Roller Team" en werd een unieke gelegenheid om thuis aan de wielen te doen met individuele klantverzoeken gepresenteerd. Als gevolg hiervan is er weer een premium consumentensegment beschikbaar voor het merk.

Wat we geweldig vinden "Roller Team"

Er zijn negen hoofdredenen voor het succes van het merk:

1) Vele jaren ervaring. Al meer dan een derde van de eeuw heeft de Trigano Group de onschatbare kennisbasis weten te verzamelen die nodig is om gedurfde innovatieve oplossingen te implementeren en handige, relatief goedkope campers voor liefhebbers van caravans te lanceren. Met snel een leidende positie in de technische industrie in hun thuisland, kreeg het bedrijf al snel het respect en de erkenning van alle Europeanen.

2) Uitstekende service. "Roller Team" -producten kunnen worden gekocht bij meer dan 200 verkooppunten in heel Europa, daarnaast is er een ontwikkeld netwerk van reparatieservicecentra met bekwame specialisten die vele talen spreken.

3) Producten van hoge kwaliteit. "Roller Team" heeft een onberispelijke reputatie opgebouwd dankzij de introductie van vele innovatieve technologische ontdekkingen. Controle in alle stadia van de productie leverde een verbluffend resultaat op: het creëren van betrouwbare functionele campers, die de hoogste kwaliteitscertificaten ontvingen.

4) Origineel Italiaans ontwerp. De fabrikant is erg scrupuleus in stijl. Maximale aandacht voor elk klein detail is wat dit merk kenmerkt. De beste tradities van designkunst zijn opgenomen in elke stacaravan om elke reis helder en onvergetelijk te maken.

5) Een verscheidenheid aan keuzes. Alleen de productie van wat de consument nodig heeft met de mogelijkheid om toekomstige wijzigingen aan te brengen, heeft ertoe bijgedragen dat er 36 modellen werden gemaakt, die qua kosten, technische indicatoren, afwerking met specificaties en interne configuratie verschillen.

6) Verplichte testen van producten. Alle uitvindingen van het merk worden getest op veiligheid en betrouwbaarheid in elke fase van het productieproces. Alvorens naar de eindconsument te worden gestuurd, controleren gecertificeerde specialisten het brandstofsysteem, de windtunnel, lawaai, sluiten ze de mogelijkheid van externe lekkage uit, testen ze de werking van het voertuig bij extreme weersomstandigheden en houden ze rekening met de milieubeheersing.

7) Keurmerk. Het merk heeft de juiste certificaten voor kwaliteitsnormen, zoals UNI EN ISO 9001 voor KWALITEIT, OHSAS 18001 SAFETY en UNI EN ISO 14001 voor MILIEU.

8) Exclusieve productiecyclusmodi. Doordachte productie heeft ertoe bijgedragen complexe technologische verrichtingen tot een minimum te beperken en heeft het mogelijk gemaakt om zich op flexibiliteit te concentreren.

9) Producten bewezen door tijd. Gevoeligheid voor de eisen van de markt, enorme ervaring heeft bijgedragen aan het creëren van de naam van het Roller Team, dat wereldwijd wordt beschouwd.

10) Alle liefhebbers van het reizende merk "Roller Team" geven een gevoel van thuis, veilige bewegingsvrijheid met familie en vrienden op comfortabele auto's. Een grote selectie van campers tegen een betaalbare prijs zal niemand onverschillig laten.

En ook, de Roller Team-campers zijn onbeperkt comfort voor de eigenaar. Er is tenslotte:

  • volledig mediapakket. Je kunt naar de radio luisteren, muziek afspelen, tv kijken en zelfs een familiefilm regelen.
  • GPS-navigator. Je zult nooit verdwalen.
  • Zonnepaneel voor verwarming.
  • Het ExPS-systeem, dat bescherming biedt tegen waterlekkage, vocht binnendringt in de aanhangwagen, en ook geluids- en warmte-isolatie biedt.
  • Thermo pakket. Deze camper is ook geschikt voor de omstandigheden van de Russische winter.
  • Groot bagageruimte. Je kunt reizen voor je plezier, alles wat je nodig hebt.
  • Energiebesparende verlichting. De fabrikant zorgde ervoor dat de eigenaar van de caravan niet meer betaalde.
  • Ruime keuken, eetkamer, voorzien van alles wat nodig is.
  • Een opgaande slaapkamer om meer ruimte te creëren.

In deze automatisch huis zult u altijd comfortabel en handig zijn. Reizen is een plezier.

Bekijk de video: ROLLER TEAM KRONOS 284 INTEGRAL CAMPER 2019 FIAT DUCATO WALKAROUND AND INTERIOR (Februari 2020).

Loading...

Laat Een Reactie Achter